Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Drag naplója


Dromedarina [79371 AL], gazdája Drag
jól táolált fiatal európaiak

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/79371
jól táolált fiatal európaiak

Mi ne merjünk megrázó, megható, hatásvadász videókat belinkelni sehova, mert mi ezt nem érthetjük meg, akárhány rokonunk halt meg. Mi nem vettünk részt tömeges emberöléssel járó csatákban, ütközetekben, mi nem láttunk gyermeket a romok alatt meghalni, és nem láttuk, ahogy a szemünk láttára halnak meg a puskatűzben. Ma egy autós a saroknak ment, és leesett a lökhárítója, úgy megijedtem, majdnem bepisiltem.

Ilyen népesség vagyunk mi, jól táplált európai fiatalság, akik azt hiszik, tudják, mi a szenvedés, de mit tudunk mi? Szart! Semmit! Még én szégyellem magam, hogy belinkelte azt a videót. Nem tartom magam világmegváltónak, nem tartom létezőnek istent, és nem tartom létezőnek azt sem, hogy normális, élhető világban vagyunk. Nem mondom azt a szót, hogy emberi. EZ EMBERI, EZ AMIBEN VAGYUNK, CSÖPP MAGASZTOSSÁG SINCS BENNE, VÉR, MOCSOK, HÁBORÚ, SÍRÁS, EZ AZ EMBERI VILÁG! Mi már nem ébredünk rá semmire, menthetetlenné tettük a világot, amelyben lakunk.

Ezt hozza ki belőlem egy belinkelt videó, amelyben az iraki háborúról van képvetítés. nem is kell több szó tőlem, ennyi is sok volt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat