Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Drag naplója


Dromedarina [79371 AL], gazdája Drag
a romlásnak csak pustulása van..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/79371
a romlásnak csak pustulása van..

(*pusztulása)
...virágai biztosan nincsenek.


Ismét annyira felgyülemlettek bennem az érzések.
A legjobb az, hogy fogalmam sincs, mi váltja ki ezt belőlem. Arról sincs, hogy mitől lesz ilyen szar kedvem folyton. Valószínűleg... igen, lehet, hogy az a facebook-os állapotjelzés. ,,tedd ki ezt állapotodnak a rákos emberek tiszteletére....."

Az embereknek annyira nincs fogalmuk az életről, nincs fogalmuk a másikról, mert annyira be vannak zárva a saját egyéniségükbe, hogy azt akarják tökéletesíteni a másik megismerése nélkül. És ott van a társadalom nagy része, amely vakon megy egy divat, egy hóbort után, és azért, hogy elfogadják, hagyja veszni kedvencét, és behódol az újnak.

SICK OF IT ALL.

Mert vannak, akik annyira gyengék, hogy feladják az egyéniségüket. Őket lehet a legjobban befolyásolni, és sajnos ezekből áll ma a társadalom nagy része. Hibás minden manapság, ami az emberhez köthető, elromlott, mert csak egy torzképet ad vissza, amivé tettük a tisztát.

A tudományos magyarázatok okoskodások, túlbonyolítják azt, ami amúgy is nyilvánvaló. Vastag és hivalkodó tankönyvekbe foglalják az információt, ami kódolva már ott van bennünk, és ránk kényszerítik, hogy az egyszerű és egyenes út helyett görbe, lejtős és emelkedőkkel teli ösvényt tanuljunk meg bejárni.

Idegen itt minden, mert mindenki elidegenedett a másiktól, az államformák összeomlóban vannak, valami közeledik, és biztosan romlást hoz.

Eszembe jutott a másik dolog is, amiért valószínűleg mindez kijött belőlem. A Veca nevezetű egyén kiesett, a Norbert nevezetű úriember pedig bent maradt. Ezrek sajnálkoztak, háborogtak... és mit tesznek jövő héten?
....
Természetesen ugyanúgy leülnek a kis készülékük elé, és megnézik a népcirkusz következő epizódját, hogy aztán újra mérgelődjenek egy sort. És majd örülnek, ha a Veca nevezetű egyén kiad egy albumot. Annak már nem örülnek, ha elmegy vetkőzős üzemmódba, esetleg filmes babérokra tör, vagy botrányaitól lesz hangos a sajtó.

Ó, igen, ezek vagyunk mi, emberek, akiknek szíve könnyen csábul, akik könnyen ítélnek, akik annyira egoisták.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat