Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Drag naplója


Dromedarina [79371 AL], gazdája Drag
Estém

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/79371
Estém

Már behunytam a szemem, de még nem alszom. Ül az ágyam szélén, de tudom, hogy ez csak a felszín, mert gondolatban nem az én szobámban van. Nem szólok egy szót sem, pedig kellene. Tudom, hogy a nyugodt csönd nemsokára szomorúsággá fog átváltozni. Ne menj el, akarom mondani. Beszél hozzám, mond nekem valamit a barátjáról. Megfordulok az ágyban, ez nem érdekel. Utána mond valamit az apukákról.
Akkor belém hasít a fájdalom. El akarom neki mondani, a könnyek kicsordulnak a szememből. Anya, segíts, anya vigasztalj meg, nagyon hiányzik. Nagyon hiányzik! Anya, miért nem beszéltünk róla sohasem? Hiányzik! Nincs már más szülőm, csak Te!!
Néma vagyok, a lélegzetem sem változik.

Feláll, halkan kimegy a szobámból. Hallom, hogy fogat mos. A szobám a lávalámpa meleg piros színe mellett is szürkévé válik.

Nyikorog az ajtó, újra bejön. Elkezdek örülni, és reménykedem. Aztán megsimogatja a fejem, ad egy puszit- jó éjszakát- , és kimegy.

Marad a hideg szürkeség.

Reggel felkelek, felöltözöm, félálomban kimegyek a konyhába. Ő már szinte kabátban, most veszi fel. Beszélgetni, vagy beszélni szeretnék vele. Mondja, hogy előbb be kell mennie a munkahelyére, majd délután jön. Gyorsan puszit ad, megkér, hogy csukjam be utána az ajtót, és kapcsoljam le a rádiót. Kimegy. Hallom a cipőjét, ahogy kopog a lépcsőházban. Aztán csend.
Már nem ízlik a reggeli. Inkább elindulok suliba, lekötöm valamivel magam. Csendes és hideg minden.







2010.03.05.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat