Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Az Ördög Ügyvédje =) naplója


Az Ördög Ügyvédjének Tevéje =) [167463 AL], gazdája Az Ördög Ügyvédje =)
2005. április 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/167463
2005. április 25.

Hellósztok :)

A hétvégei semmittevés (semmittanulás) gyümölcse az lett, hogy szereztem egy 5-öst... :D Mondjuk, húzós volt a dolog. Verset kellett mondani... :) Aztán a Gyűrűk Ura közben tanulgattam még a verset, és egész jól megmaradt, úgy tűnik... :D Igaz, írtunk témazárót, azt hittem, nem lesz valami jó. Az egész tananyag mintha kicsit kavart lett volna bennem, pedig jól tudtam... Azért ezt majd rakja nekem össze valaki, kérem. :D Amire nem készülök, és szóról szóról magolni kéne, az 5-ös, amit meg tudtam mindig, azt hiszem, azt elszúrtam. No de majd meglátjuk :) Remény hal meg utoljára. :))
Nos, holnap lesz egy témazáró, meg egy röpdoga, azokból a tantárgyakból, amik nem éppen a kedvenceim... :) Szóval arra tanulni kél.
Mindnekinek kellemes további időtöltést.. TC-zést... stb. :D

Peace :)

19:05 - Itt vagyok, órákkal később, és még mindig semmit nem tanultam. :D Na de sebaj, még minden bepótolható... :) Nálam 8 után kezdődik a tanulás... =) Csak ismét itt vagyok a tevéknél, és gondoltam, írok valamit. =) Valamikor meg majd megpróbálom rávenni magam, hogy tanuljak. Egyébként Irodalom TZ lesz, és Töri röpdoga.
Noh, Népek, ismét elköszönök. :D
Szervusztok ^.^



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat