Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Az Ördög Ügyvédje =) naplója


Az Ördög Ügyvédjének Tevéje =) [167463 AL], gazdája Az Ördög Ügyvédje =)
2005. április 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/167463
2005. április 26.

Sziasztok!

Emberek! Képzeljétek! Semmit nem tanultam, és mégis tök jól tudtam a választ mindenre. :D Azt nem mondom, hogy jól sikerült a dolgozat, de azért egész jól ment. Csak jobb lett volna, ha kapok még 5 percet a röpdogára... Remélem, azért látszik majd rajtam, hogy tudok valamit, és sikerül beszerezni mondjuk egy 4-est... :) Most már azzal is megelégednék, így 2. félévre tökéletes lenne... :)

Noh jöjjön egy kis Forma-1 :D Blikkben olvastam, úgy 1 órája, hogy most a Ferrari csapat, és Michael Schumacher Fernandora vadászik. Ha valaki nem lenne tisztában az eseményekkel: a 24.-i Nagydíjon, ugye, Fernando Alonso lett az első, Michael Schumacher pedig a második. A 14 körtől kezdve Schumi elkezdett Alonso felé közeledni, majd a 11. körtől szorosan Mögötte loholt, többször megpróbálta megelőzni. Ugyan, a Ferrari jobb volt, és gyorsabb, Alonso motor-problémákkal küszködött - mégis sikertelen volt Schumi összes kísérlete. Nos; most Alonso vált üldözötté.

Egyébként örülök, mert a hét nehezebb részén túlestünk. :)

"A lelki sebeken csak az idő segít. Nem gyógyítja be véglegesen, de segít elfelejteni. Ravasz játék ez, mivel a sebek újra, és újra felszakadnak. Vigyázz Magadra!"

Nos, Béke Veletek Népek :))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat