Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Az Ördög Ügyvédje =) naplója


Az Ördög Ügyvédjének Tevéje =) [167463 AL], gazdája Az Ördög Ügyvédje =)
2005. május 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/167463
2005. május 2.

Sziasztok

Noh, kezdjük azzal, hogy ma Zsigmondoknak kívánunk boldog névnapot! =) ^-^
Képzeljétek, csináltam képeket, digitális fényképezőgéppel. Bár, már tegnap is, de tegnap megtelt a napló a Megasztárral. :D Ugye, a Szombatinak a folytatása látható, már éjfél után nem sokkal feltöltöttem, akit érdekel, elolvassa, akit nem, az nem. :D Szóval tehát csináltam képeket. Már vagy olyan 25-öt biztos =))). Képnek azt raktam fel, ami szerintem jól sikerült, meg Mindenki más szerint is, akik eddig véleményt mondtak róla. :D (Ez nem csak 1-2 ember, tényleg egész jól sikerült) Tök jó az a gép =))) Naon megtetszett. :D Apummal már elkezdtem tárgyalni, hogy esetleg majd veszek én is... :D De aztán átgondolva a dolgot arra jutottam, hogy nem lenne eléggé kihasználva. Aztán meg, ha fényképezhetnékem van, majd elkérem azt, és probléma megoldva =).
Nos. Ki teniszezik? És hol? Erre várok leveleket, ugyanis már megközelítőleg 5 hónapja nem teniszeztem!!! És ez borzasztó. Ez már tényleg szörnyű :b Valamikor meg kell oldani a dolgot, Pénteken megyek Anyummal vásárolni, majd megkérem, hogy nézzünk utána. És ismét megvan a lehetőség arra, hogy kimenjek a piacra =)) Ha azt vesszük, tök jó ott kint lenni, és még fizetést is kapok... :D Szóval elvileg megérné, de az a baj, hogy ugye még aznap megyek unokatestvérem ballagására, másnap meg az oszt.kirándulás, reggel megyünk, Vasárnap este (vagy délután, még nem tudom), és másnapra meg lehet készülni a vizsgára. Tehát nem jönne épp most túl jól a dolog. No de majd még eldőlődik a dolog =))

Mára ennyi elég is lesz, még felteszem a képet, aztán meglátjuk, tán még írok.

Béééke-Béke és szijasztok ^-^

21 óra - elkezdem írni a leckém!... :D Asszem. =)))
Ha valakit érdekel egy malacos teszt, szóljon =)) Tök jópofa. :D Tévedtem. Negyed 10, és még mindig nem kezdtem el írni a leckém. :D Majd... egyszercsak meglesz. =)) Remélhetőleg. Valamikor biztos.

Mára elég ennyi, többet nem fogok írni =)

Jó éjszakát, *+.+*

Aludjatok jól, ·.·

Álmodjatok szépeket! ^-^

Szijasztoook!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat