Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Az Ördög Ügyvédje =) naplója


Az Ördög Ügyvédjének Tevéje =) [167463 AL], gazdája Az Ördög Ügyvédje =)
2005. június 30.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/167463
2005. június 30.

Sziasztock!

Hát, a tegnapi nap óta smmi se jön össze. =( Tegnap kiesett a kedvencem a wimbledoni negyeddöntőkben =( De ez7 így nem volt fair, annyi esélye lett volna, és alig múlott valamin, hogy nem Ő nyert... Hhhhhhhhhh... =( Na meg, ma az utolsó teniszedzésem, ami, az időjárást tekintve, lehet, hogy elmarad. =( Szóval sz@r időszakban vagyunk most.

Boldog Névnapot Páloknak! ^-^

Bölcsesség: * Kapnak a súlyos égési sérülésben elhunytak kedvezményt a hamvasztásnál?* (Kissé morbid)

És Csepp a Nagyvilág érdekességeinek tengeréből:
Az eddigi leghosszabb, emberi testben talált bélféreg 33 méter hosszú volt. (Ez meg kissé gusztustalan)

És jöjjön, ami kissé szexista (és nem engem szidalmazni miattuk, nem én találtam ki):

Különbségek férfiak és nõk között

Becenevek:
Ha Kati, Kriszta, Zsuzsi és Andi ebédelni mennek, egymást kizárólag Katinak, Krisztának, Zsuzsinak és Andinak fogják szólítani. De ha Laci, Feri, Béla és Józsi mennek sörözni, következetesen Daginak, Totyának, Medvének és Jozsónak hívják egymást.

Ennyit mára, tán még írock, szijasztock, Béke! Azért imádkozzatok, hogy ma legyen edzés ;) =)

19:27 - Itt vagyok ismét. Volt edzés! =) És jó volt, csak én voltam béna. :D Bár, a végén megnyertem a versenyt, és nem kellett lehúznom a pályát. =) Na nem, mintha az a helyzet úgy tetszett volna, nem nagyon számított, húzom-e a pályát, vagy sem (amúgy, salakpálya, ezért kell lehúzni. :D), mer' sehogyse lett volna jó. Most én vártam, amúgy meg rám vártak volna... =) Amúgy meg, csak azért írok most, mert nem tudok mit csinálni. Sz@r lesz tenisz nélkül egész nyáron! =((( Már akkoz hiányzott, amikor az edző kimondta, hogy "Viszont látásra"... "Jó nyaralást" =S Tragédia. =( Hogy legyen ez így jó? Bezzeg, a Többiek meg hogy örülnek, hogy pihenhetnek... Há' mija francot csinálok én így egész nyáron? (Tudom, párszor már kérdeztem =D)

De képzeljétek, hazafelé összefutottam egy volt osztálytársammal! =) Azt mondta, Ő esetleg benne lenne a pályabérlésben... =D Szóval ennek örülök. És nem rég lett Hozzájuk bekötve net, és majd várnom kell, hogy küldjön e-mailt. =) Attól félek, sokáig kell várnom. Nagyon... akár. De sebaj. =) Valamikor majd csak nyom egy mailt =b Nah jó nem is írock többet. =D Hagylak Titeket szabadulni - na nem, mintha eddig nem ez lett volna, vagy kötelezve lettetek volna, hogy olvassatok... =) Na jó, télleg :D Szijasztock, Béke! =)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat