Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Az Ördög Ügyvédje =) naplója


Az Ördög Ügyvédjének Tevéje =) [167463 AL], gazdája Az Ördög Ügyvédje =)
2005. május 5.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/167463
2005. május 5.

Szia-szia Mindenkinek =)

Csütörtök van. Holnap Péntek, és Anyummal megyünk vásárolni, és aztán Szombat, és megyek oszt.kirándulásra, aztán Vasárnap, és jövök haza, aztán Hétfő, és vizsga... Kész, telt program... És már most fáradt vagyok. :D De holnap addig alszom, ameddig csak akarok =))) Csak az a baj, hogy kora délutántól estig szóló programom van :( Menni kell rokonom ballagására. Remélem, azért majd elég korán hazajövünk, ne érkezzek hullaként a kirándulásra.

Boldog Névnapot Minden Györgyinek! ^-^

Ma írtunk matek dolgozatot. És gyakoroltunk felmérőkre. És törin valami alvásos dolog volt. Utána, számtechen dettó, mert már megint olyanról beszéltünk, amit már 20 ezerszer elismételtünk. Bioszon kikaptuk a régebbi témazárókat, és 5-ös lett =) Osztályfőnökin megugye tárgyaltul a dolgokat mindenféléről. Továbbá itt ülök a gép előtt, és csak lustulok. :D Ma már hozzá nem nyúlok a tancuccokhoz, az fix. Vagy nem. :D
Azt hiszem, most megint megyek pihizni. Emberek! Tegnap is bealudtam! :D 16 óra környékén elaludtam, és 19 környékén keltem fel. Aztán éjjel meg 4-kor, hajnalban felkeltem, és nem tudtam visszaaludni. :D Na de nem baj. Bár, még a végén teljesen átszoktatom magam arra, hogy nappal alszom, hajnalban meg majd virrasztok... Ami nem lesz rossz, mert a jövendőbeni sok utazás miatt majd úgyis korán kell kelni. Na tehát megyek pihenni.

Kellemes napot Néktek, és Béke ^-^



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat