Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rajmi és Jucus naplója


Coribaby [224603 AL], gazdája Rajmi és Jucus
Mittomén :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224603
Mittomén :)

Halihó!

Nah,kicsit nagyobbra nyomtam a képem az AL-omnál,ennek hatására,visszaugrott 50%-ra a népszerűségem :))) Pedig már 3-an szavaztak rám :) Na sebaj,de legalább most jobban látni a fotón:)
Reggel tisztára kivoltam,a Milka(Rajmi cicája) már megint nyivákolt,mikor még alukáltam volna,fúúúúúú de kivoltam rá akadva grrrrrrrrrr....!!!! Amúgy aranyos meg minden,csak néha már az agyamra megy,mikor még a wc-re is jön utánam :)
Holnapután suli yeeeeeeeeee!! Már várom,csak azt nem szeretem,hogy egy rakat cuccal nyomorgok a buszon,meg még azt sem tudom hol fogok aludni. Hmmm,majd még kitalálom. Az is lehet,hogy hazajövök,bár akkor hulla leszek másnap. Csináltam egy csomó sminktervet,illetve nem csomót,csak ahogy kedvem volt,alkottam. Egész jók lettek :) Majd megpróbálom lefényképezni őket,aztán felrakom ide a legjobbakat :) De most magamról egy csodálatos kép,nesztek :)))) (nem vagyok ám egoista,csak végre van új fotó magamról és ennek annyira tudok örülni.) Bár a beállítás nem a legjobb,na meg úgy vigyorgok,mintha muszáj lenne :D:D
Jah,Szeretlek Rajmibabym:-* (Judith,neked meg ló.......sz a seggedbe hogy nem írsz! :PPPPP :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat