Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rajmi és Jucus naplója


Coribaby [224603 AL], gazdája Rajmi és Jucus
Dögrovás :(

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224603
Dögrovás :(

Nah most már írok a naplómba,mert egy aranyos kis barátnőm már ezzel nyúz,hogy nem írok :)
Kezdem azzal,hogy beteg vagyok,nagyon :((((((( Levegőt épp hogy kapok,azt is a számon :( meg fáj mindenem :( Úgyhogy fasza.... :( Ja meg még a stukám is megjött,úgyhogy dupla öröm.... :'( :) Csókolozni full nem tudok a Rajmikával :((((((((((( Szörnyű :'((( Na jó,nem sajnáltatom magam.
Vettem ma művészeti krétaport,ezt adjátok össze :) Gyártom itthon a jó kis sminkterveket,már amelyik jó :)) Alkottam egy macskanőt,de elcsesztem a pirosítást. Mindegy,a lényeg,hogy elvagyok vele :)
Van egy dolog,amiről nem nagyon szeretnék írni,de megteszem,mert mostmár leszarom,nemérdekel... Nagyon szíven ütött a dolog amúgy,mert jó pár napig csak ezen rágódtam. Nem azon,hogy nem dolgozom már ott a Royalban,hanem hogy mekkora egy faszok az emberek,a főnök is,meg a volt kollégám,hogy nem voltak képesek megmondani,hogy már kurvára nem kellek. Egy olyan valakitől tudtam meg ezt az egészet,akitől nem is gondoltam volna hogy hozzámjut,mert csak egy véletlen folyamán bement a Royalba és keresett engem.Persze a válasz: -Már vagy 2 hónapja nem dolgozik itt.... Ez nem esne nektek szarul? Csak mert 1: nem is 2 hónap hanem 1, a másik meg akkor meg mi a fasznak mondta a főnök,hogy kellek még.... Á nemérdekel,mindenesetre be nem teszem oda a lábam egy darabig. ....
Holnap megyek Pestre a Beauty-ra,lesz sminkverseny meg vásár meg minden kutyafüle :) Csak kár hogy szarul vagyok. :(
Ma meg 15 hetesek vagyunk a Babymmel,aki nagyon-nagyon de nagyon szeretek! :))) Na megyek mert a Judith kitér a hitibűl :))))) nem tudja miért nem írok neki :))) Pussssz :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat