Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rajmi és Jucus naplója


Coribaby [224603 AL], gazdája Rajmi és Jucus
Szülinapom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224603
Szülinapom

Na igen, 2 napja volt.. Fura, hogy az emberek nem tudnak pontosak lenni időben... én beszélek... ehh :) Najó, nem úgy értem, hanem ha 16-án van a szülinapom,akkor basznak akkor felköszönteni... Csak később. Miért? Miért csináljátok ezt velem emberek? Miért van az, hogy csak 1 embernek jutottam eszébe, hogy küldjön egy kibaszott sms-t? Az is a Rajmi szomszédja volt,tök ari csaj.... :) Lényegtelen most már... Azért páran gondoltak rám,és ez számít :) Furcsa,minden szülinapomkor átértékelem a barátságot. De tényleg. És minden évben sikerül valahogy megbántaniuk. De most már nem fog érdekelni.... Csak az a baj, hogy érdekel. :(
Egyébként kaptam a Drágámtól egy gyönyörű aranykarláncot, olyan édi :) Anyukámtól meg egy nagyon finom parfümöt,tortát és ruházati utalványt :) tegnap már vásároltam is,húúú de milyen jó cuccokat :)
Apropó tegnap.. olyan rossz volt,mert azt hittem a Szerelmem valamiért kerül :( Azt hittem valami baj van, hogy esetleg kicsit besokallt belőlem :( Nem tudtam másra gondolni, mert otthagyott, ő meg elment sörözni... De aztán utólag kiderült, hogy szó sincs erről... De inkább hagyjuk is.... Mostanában olyan furcsán reagálok dolgokra, sokkal érzékenyebb vagyok :( És nem tudom miért:( Fasza. 22 évesen egy sírós kis picsa leszek..? :( Szeretlek Édesem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat