Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rajmi és Jucus naplója


Coribaby [224603 AL], gazdája Rajmi és Jucus
Holnap vizsgázok!!!!!!!!!!! :S

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224603
Holnap vizsgázok!!!!!!!!!!! :S

Jajj Istenem,és eljött a nap... Najó még nem,bebaszna... De holnap megtörténik,amire már annyira vártam. Nem,nem az esküvőm lesz....... :)
Szal felkeltem az Édesemmel együtt fél 7kor,aztán hazaballagtam,hogy tudjak még tanulni,meg megírni az Áginak 2 anyagot emailben. És most itt vagyok. Naon félek,mert még nem tudok mindent :(((( Na de majd ma megtanulom nemérdekel,és akkor mindenki büszke lesz rám,mert sikeres vizsgát fogok tenni!!!!!!!!!!
Elsősorban abban bízom,hogy normálisak lesznek a tanárok,és segítenek majd amiben tudnak. Márha elakadnánk vminél. Az úgy fair sztem. Holnap illetve kedden lesz az elméleti rész,na attól fosok rendesen,mert szóbeli rész is lesz,és én nem szeretek nyilvánosan szerepelni már,pláne nyilvánosan leégni.... :S najó arra nem kerül sor ezt azért megígérem. A gyakorlati vizsga meg szerdán lesz. Tegnap fel is hívtam a Gerdy barátnőmet,hadd gyakoroljak rajta,aztán direkt olyan sminket csináltam neki,amiben haza is tudott menni. Meg volt elégedve a Drága :)
Na,egy kis meglepi a kíváncsi tekinteteknek,felteszem a VIZSGAMUNKÁMAT :) Itt van ni :)
Az én Drága Egyetlen Bogárkámnak pedig üzenem,hogy nagyon szeretem és nagyon-nagyon szorítson nekem!!!!!!! Este beszéleünk meg msn-ezünk!!! SZERETLEK RAJMI!!!!!:-* Na gyerekek,itt a kép,lássatok csodát :) Vélemények is jöhetnek,sőt kritikákat is szívesen meghallgatok :) a sminket kell nézni,a rucit meg a hajat :) na pusssz



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat