Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rajmi és Jucus naplója


Coribaby [224603 AL], gazdája Rajmi és Jucus
Rég írtam már

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224603
Rég írtam már

Hát jah, mit mondjak, elég régen. Ami eddig történt velem/ velünk:
Majdnem elvesztettem a Kedvesem :( Belehaltam volna az tuti, annyit sírtam volna, hogy soha többé nem tudtam volna visszaszerezni, mert azt mondta, hogy ha sírok, akkor csökken irántam a szerelme :( De hát persze, hogy sírtam, mikor annyira szeretem! Azt hittem nem bocsát meg nekem, hát mit csináljak, nevessek? úúú nagyon rossz volt :( Meg mostanában ne vagyok a top-on, amiatt is kikészültem, totál szétestem aznap. De mostmár szerencsére megbeszéltük, és minden okay. Azt nem mondanám, hogy minden a régi, de már közeledik affelé :)
Tegnap voltunk cicanézőbe, mert az Édesem szeretne egy ugyanolyan kiscicát, int amilyen a Milka. Nem beszélek múlt időben, mert azt szeretem. Tehát Milka :) Jövőhéten eljön velem a Rajmi is, és megnézi, 2 hét múlva meg el is hozhatjuk, ha minden okay :)
A lakás készülget, Rajmi belead mindent, nagyon fáradt szegénykém, mert meló után egyből megy is át az új lakásba és nyomja ezerrel.... Istenem ezt a pasit... Este meg még szeretkezni is marad energiája, de hogy honnan... :) Hát igen, ő az én kis Édes Egyetlenem :) 26-án elmegy Londonba :'( De hát valamit valamiért, ő is ezt szokta mondani. És ez lesz előttem. SZERETLEK DRÁGÁM!!!! NAGYON SZERETLEK!!!!!!!! :-*



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat