Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lycosa naplója


Lord Bademba [192304 AL], gazdája Lycosa
Mi a túró van?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/192304
Mi a túró van?

Szeretem magamat, szeretem ha szeretnek, szeretném ha szeretnéd, hogy szeresselek. Eddig öntelt voltam. Most már tökéletes vagyok. Hoppá, szavamon fogtam magam. Hisz nem én mondtam, hogy nincs tökéletesség?
22.54 van és talán azért vagyok ilyen hülye, mert késő van. Az utobbi pár hétben, hónapban még egyszer sem voltam ilyen. És most furcsa. Kicsit ma vissza kostóltam az életbe.
23.00 óra. Ma egy srác az MSN-ről felvetette azt, hogy találkoznunk kéne. Hát őőő izé. Elmennék de félek. Nagyon de nagyon félek. Napok óta alig voltam kinn és most egyből Durr Bele Adj Neki, bele vetem magam az életbe. FÉLEK. ELMENJEK? VAGY NE? Mi van ha valami történik velem? Ha elüt egy autó, vagy rám esik egy cserép, vagy elrabolnak, vagy megvernek, vagy...úúú, hogy az a...én nem a belvárosban akarok meghalni! És nem úgy, hogy elüt egy autó, vagy agyonver egy cserép, vagy úgy, hogy elrabolnak és váltság díjat kérnek, de anyámék nem akarják majd kifizetni, mert boldogok, hogy nem vagyok többé része az életüknek. De nem is agyonverve szándékozom meghalni. Azt, hogy mikor és hol halok meg azt hadd döntse el a Fennvaló, vagy én! De ne más! Úúu, most megint felidegeltem magam!
" A nap végére felmegyek a Mittudoménmilyen hegyre, véget vetek az életemnek és átölelem a szellemeket. " Ezt most hallottam valamilyen filmből. Én mé nem mehetek fel a Mittudoménmilyen hegyre és mé nem ugorhatok le onnan és mé nem ölelhetem át a szellemeket? He? Mé nem?
És én mé nem lehetek Júlia, a Rómeóban? Olyan szép élete volt annak a lánynak. Bár a vége nem épp egy Happy End. De akkor is! Volt az életében minden. Szerelem, szerelem, szerelem, boldógság, öröm, bánat, sírás, viták, szerelem, csalódás, szerelem, kitartás, hűség és...halál. Belegondolok, hogy pont annyi idős vagyok mint Júlia volt amikor megismerte Rómeót. Ja de nem is. Amikor megismerte, akkor még csak 15 volt. 16 volt amikor meghalt. És megérte? Igen! Mert kibékültek a családok. Persze keserves árat fizettek érte.
Akkor most elmenjek arra a talira? Semmi extrát nem akarunk, csak sétálni a városban meg beszélgetni meg mégjobban megismerni egymást meg ilyenek. De én akkor is félek! A nap már ki van tűzve és ez mégjobban elrettent! Most mi a túrót csináljak?! Az még előnyömre válna, ha szerelmes lennék, de nagyon nem vagyok az. Szal GÁZ van!
MI A TÚRÓT CSINÁLJAK MOST?!
Mi van ha tényleg történik velem valami? Ó, hogy én milyen egy hülye vagyok. Beszoptam ezt az egészet, mint kacsa a nokedlit. Néha már komolyan bánom, hogy megismerkedtem emberekkel. Ha tehetném, és vissza forgathatnám az időt, akkor egészen addig mennék vissza, amikor apám és anyán fejében csak egy erotikus gondolat voltam. Fognám a seprűt és mindkettejük fejéből kiverném magam. És akkor probléma megoldva. Igaz akkor nem ismernének a barátaim(és tuti jobban járnának), meg a Hein Pál klinikán sem ismernének úgy, mint egy visszatérő "beteget", meg Angi sem ismerne. És egyáltalán SENKI sem ismerne. És nem járnának a fejemben hülyébbnél hülyébb gondolatok. És nem cselekednél még annál is hülyébb dolgokat. Sem a jelenben sem a jövőben.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat