Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lycosa naplója


Lord Bademba [192304 AL], gazdája Lycosa
Tali Tali Tali

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/192304
Tali Tali Tali

Hujujuj! Holnap vampirefreaks-os tali a Margit szigeten :D Huh basszus, csomo ismeretelen ember, soha nem látott arcok, de nem baj ez a jóóóó! Annyira felvagyok dobálva, hogy csak ugy lebegek:) Tavaly nem voltam, de idén nem hagyom ki.
Azért elképzelem, ahogy a nagy fekete folt végig vonul a városon:D Állítólag tavaly megkérdezték az egyik emberkétől, hogy melyik szekta tagja?:P Hehe, remélem azért engem néznek szektásnak:P Még csak az kéne, hehe:P Eszem ágában sincs szektákba belépkedni, vagy sátánistának felcsapni, csak nagyon bírom az ilyen összejöveteleket. Annyi érdekes dolgot lehet megtudni emberekről és gondolkodásokról, hogy az hűha! Hihi, már várom a holnapot, nagyon buli lesz, végre egy kis kikapcsolodás.
Viszont még mindig nincs fekete gatyám:P. Majd elcsóróm anya egyik gatyáját:) Várom a holnapot, sálálálálá! Felteszek egy képet, a tavalyi találkozoról. Állítólag ez sokkal durvább lesz:P Na nem baj..:) Túl fogom élni, mint ugye sok más dolgot is... Aszongyák lesz pia, azaz, hogy sör, nos ugye nem akarjuk leinni magunkat a sárga földig, mert ugye még haza is kell majd valahogy találni:P Hehe, vagy roszabb esteben az utcán alszunk a csövikkel:P Azt meg ugye nem akarjuk, mert elkapunk valami nyavalyát, megfázunk, vagy tetvesek leszünk, ami már nagyon gáz:D
Aszem mára ennyi, majd holnap nyilatkozpk, hogy milyenre sikeredett.:)
És persze megpróbálok nem költekezni, mert most nagyon kell a pénz. Mert ugye lesz a Tiesto koncert, amire nagyon mennék, de nincs rá pénz:( Meg majd jön ez az angliai utazás is, arra is össze kéne kaparni egy csomot...Legfeljebb elmegyek megint szórólapozni, mert mint tudjuk, sok kicsi sokra megy:)!
Most aztán tényleg leállatam, mert már megy Az álmosvölgy legendája, és azt ugye nekem muszály nézni:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat