Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lycosa naplója


Lord Bademba [192304 AL], gazdája Lycosa
Tulasi

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/192304
Tulasi

Hehe, tulasi... ez most viccesen hangzik, de mivel nagyon unom a fejem, gondoltam írók ide valamit és nem tudtam címet adni a bejegyzésemnek, ezért a füstölőmről olvastam le azt a szócskát. Ami egy inidiai növény neve, úgy egyébként, ha bárkit is izgatna :)
__________________________________________________

Érdekes, hogy ahogy olvasgattam a barátok, ismerősök és haverok bejegyzéseit, előbb utóbb mindenhol felbukkant az, hogy "milyen idióta marhaságokat írtam én ide akkor és akkor" "már bánom, hogy ilyeneket írtam" és ezekhez hasonlóak.
Én nem tom... én is írtam ide egy két idiótaságot, de valamiért nem bánom, hogy itt vannak és nem akarom kitörölni őket. Igenis látni akarom, hogy mi volt a múltban. Minden egyes nap a szemébe akarok nézni és a pofájába akarok röhögni!
__________________________________________________

Ha most meg kéne fogalmazzam, hogy hogyan vagyok, hát nem tudnék értelmes választ adni.
Úgy vagyok, hogy sehogy. Tehát jól vagyok és mégis rosszul, vagyis... nem tudom, na!
Rengeteg olyan dolog van ami bánt, aggaszt és foglalkoztat. Hát nem is tudom. Inkább megyek, vagyis... ááá a halál sem tudja, hogy mit akarok, nemhogy én!
__________________________________________________

Jajj, ezt be kell raknom.

" 2000. 06. 26 Hétfő 17:16
Már elég régen írtam, de annyit meg kell hagyni, hogy a napjaim fantasztikusan telnek. Nem értem az embereket. Olyan szép idő volt tegnap és tegnap előtt, hogy csak úgy szikrázott a nap az ablakon, és sok embert mégis szomorúnak láttam.
Most esik az eső. Olyan nagy fekete felhők vannak az égen. És villámlik is! Nem szeretem amikor villámlik, félek és főleg amikor dörög. Ha tehetném oda bújnék anyához, de ő azt mondja, hogy már nagy vagyok és meg kell értenem, hogy ezek természetes dolgok és nem kell félni tőlük.

20:00
Szerencsére már elállt az eső. De amég esett addig itt volt Peti és játszodtunk. Szeretem amikor azt mondja nekem, hogy "testvérke".
Aztán kimentünk és fogocskáztunk, majd jött Luci és Paul és a többiek és elkezdtünk bujocskázni. Mindenki a fűben bújt el. Nagyon jó illata volt.
Luci anyja hozott nekünk palacsintát és teát. Úgy 10 körül Petit felhívták és én is mentem vele. Náluk fojtattuk a játszást. Nagyon szeretem őt, igaz még kicsi, de remélem soha nem fog megváltozni és mindig ugyanugy fog szeretni ahogy most. Mert én mindig szeretni fogom. Attól félek igazán, hogy majd lesz egy kistestvére és akkor majd engem elfelejt. Nem akarom, hogy legyen kistestvére!

2000. 06. 29 Csütörtök 10:59
Anya dolgozni van és mama nagyon idegesít. Szeretnék már a maroson lenni. Petit is biztos elengedik velünk és akkor biztosan nagyon jól fogjuk magunkat érezni. Aztán holnap után meg kimehetnénk a temetőbe. Biztosan elharvadtak már a virágok amiket Misikének szedtem. Talán még földi eper is van és ha Petit is elengedik akkor majd neki is adok.
Jó lenne ha jövőhéten lemennénk Gabiékhoz, azt mondták vannak kiscicák.

13:40
Mama haragszik rám. Azt modtam neki, hogy kimegyek egy kicsit, de kinn volt Ioana meg Cami és ott ragadtam. Anyának ugysem mondja meg. Most Peti is itt van és nem tudok tőle írni. Mindig belefirkál a füzetbe. Rajzolni egyedül meg nem akar. Most megyünk és eszünk, mert mama puliszkát csinált és azt mind a ketten nagyon szeretjük.

17:38
Peti még mindig itt van és Docival játszik. Mama lement sétálni. Anyát várom, hogy majd mi is lemenjünk. Ma is olyan szépen sütött a nap és olyan meleg volt kinn.
Nagyon mennék már a marosra.
De várom a szeptembert is. Sokan elmentek falura és csak hetek múlva jönnek haza. Talán én vagyok az egyetlen aki itthon maradt. De nem bánom. Szeretek itt lenni, sok barátom van és sosem unatkozunk.

22:35
Nagyon fáradt vagyok. Most jöttem be a játszásból és ideje lenne lefeküdni. Még annyi nap van a szünetből és én mindegyikre terveztem valami érdekeset de ha fáradt leszek akkor holnap nem tudom majd valóra váltani ezeket a terveket.
Anya holnap nem dolgozik és megyünk a marosra. Petit is elengedték velünk."

Ezek a hat évvel ezelőtti naplómból vannak. Hát nem vicces, hogy 10 évesen milyen kis optimista voltam? Minden napra terveztem valamit :) Most egy órával sem tervezek előre :)
Na mindegy. Uccsenem olvassa ezeket a hülyeségeket senki, csak a magam szorakoztatására írom :)
__________________________________________________



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat