Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lycosa naplója


Lord Bademba [192304 AL], gazdája Lycosa
Öm, hát pont az

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/192304
Öm, hát pont az

Na végra, hogy haza értem! Már azt hittem megőrülők ott. Szavamra, szerintem Hárshegy ahhoz képest ami ott volt, hát 7*-os szálloda lehet...Igaz,tegnap értem haza, 12 órát útaztam, de annyira örültem, hogy láthatom a barátaim, persze csak msn-n de akkor is :)
Röptében kikérdeztem a barátnőmet, hogy milyenre sikeredett a tali a bátyámmal, és elmondása szerint jó lett :) Kár, hogy nem lehettem ott...na nem baj, majd máskor, talán :)
Csúnya rossz tesóm van nekem :) El akarja csábítani a barátnőmet Szilveszterre hozzájuk, Debrecenbe...pedig már nekem is voltak terveim...csúnya tesó :) Na mindegy, nem mondok semmit, csináljanak amit akarnak...úgyis minden a szülökön múlik, és ahogy a barátnőm szüleit ismerem...ha elengedik őt, meg a nővérét, akkor én megeszem a hörcsögöm :P Na jó azt talán mégse, mert egy az, hogy imádom az én kis tengeri.poszátámat, és kettő, nem eszek húst :P Akkor majd valami mást fogok megenni :P

Na, a mai bicajgázás is jól sikerült...eljött a barátnőm, hogy valamit csáljon a gépemmel, és hozta magával aztata lökött gyereket aki miatt már eddig is annyit rinyáltam, meg a húgát. Na őket is a hörim szívta meg...annyit nyúzták azt a szerencsétlent :P Azt elmentünk bicajozni...na igen, a szokásos volt. Öt percet cajgáztunk, aztán megálltunk a barátnőmék háza előtt és néztük egymást...:D Miután jól kinézelődtük egymást, bevánszorogtunk a sráchoz és pin-pongoztunk. Kábé 10 percig...:P Hát nem tom, aszem ma is alakítottam, de ez telyesen más tészta.

Aszem most már megyek, mert csak és kész :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat