Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Dániel naplója


Gayaiavas [158875 AL], gazdája Horváth Dániel
2005-11-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/158875
2005-11-10

Ahoj Niggaz!! Egy újabb novella tőlem!!


A Sárkányok Támadása


A sereg két napi menetelés után megállt. A Nap már olyan alacsonyan járt, hogy egy kisebb domb szinte teljesen eltakarta. Nyugodt este a mai. A zemberek lerakodták sártaikat a kocsikról, és táborverésbe kezdtek. Mindenkinek volt valami dolga, kivétel a tábornoknak, akinek sudár alakja homályosan rajzolódott ki a dombtetőn. Lenézett elgyötört seregére, és elgondolkodott azon, hogy miért is vannak itt.
-Hát persze- gondolta magában- az a mágus és rémes serege nem hagyott békét a népemnek. Valahonnan erősítést kell szereznem...
Emigyen elmélkedett magában, mikor egy idegen illatot sodort feléje a szél. Magát, a pusztítót vélte érezni. Egyszerre nagy szélvihar kerekedett. Az égen két sárkány tűnt fel. A tábornok belefújt a kürtjébe, amitől egyszerre életre kelt a tábor. Tüzek gyúltak a sátrak mellett, és vagy 200 íjász mászott elő rejtekéből. Tűzbe mártották nyilaikat, és kilőtték a sárkányok felé. Ám bestiák könnyű szerrel szénné égették a vesszőket. A támadó sárkányok majdnem elérték a tábort, mikor kiáltás hangzott fel.
Két tucat vágtázó lovas tűnt fel a láthatáron. A vezetőjük tűzgolyókat szórt a sárkányok felé, de azok nem tudtak kárt tenni a szörnyetegek pikkeléyes testén.
A sárkányok iszonyú lángcsóváikkal ársztottál el a tábort. Az egészet felégették, senki sem maradt életben...
A lovasoknak nem volt más választásunk, mint a mebekülés. Gyorsabb vágtára ösztökölték lovaikat, mint ahogy a szél fúj. Két lovas kivált az alakzatból. Az egyik -egy férfi- tűzgolyókkal próbálta távol tartani a sárkányokat. Egy ideig sikkerrel tette, de energiája vészesen fogyott...
Elhagyta az ereje. Utolsó erelyével belekapaszkodott társába - egy nőbe-, megérintette, és elmormolt egy rövid szöveget, mire a láyn körül vibrálni kezdetta levegő, mintegy láthatatlan pajzsot képezvén.
A sárkányok újra lecsaptak A férfinek elfogyott minden ereje, képtelen volt védekezni, a nő pedig nem használhatta az erejét, mert társa Izoláló varázslatot szórt rá, ami elrekeszti a külvilágtól. Ha gömbvillámot küld a sárkáynok felé, azzal csak magát semmisítené meg. A pajzs semmit sem enged be, és semmit sem enged ki...
Tétlenül kellett néznie, ahogy szerelmét elemészti a tűz... De nem érdekelte már semmi, az sem, hogy a férfi az életét adta érte, csaka bosszú lebegett szeme előtt. Összegyűjtötte energiáit, erősen koncentrált, majd létrehozta a legnagyobb gömbvillámát, ami erősebb volt a férfi Izoláló varázslatánál is.
A villám szétszakította a burkot, és egyenesen a sárkányoknak csapódott. a Bestiák tehetetlenül, bénultan csapkodtaka szárnyukkal, mikor utolérte a végzet őket.
A nő gömbvillámja a sárkányok atomjait is elpusztította, így nem maradt más utánuk, mint egy nagy energiarobbanás. A robbanás elpusztította az egész vsatateret, beleértve a nőt is...
De boldogan halt meg, mert tudta, hogy szerelme gyilkosai nem léteznek többé, és hogy a férfi vár már rá.

The End



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat