Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Fülöp G. Márk naplója


576 [576 AL], gazdája Fülöp G. Márk
2004. augusztus 4.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/576
2004. augusztus 4.

Ciki...vagy nem?

Reggel a nagy összevisszaságban támadt egy őrült ötletem, hogy a megszokott élére vasalt öltönygatyám helyett a melegre való tekintettel inkább vászonba nyomulok be az irodába. OK, minden fasza, de a meleg miatt az alsógatyáimat is mellékelni szoktam, ezért egy gyors check a tükör előtt: szinte átláthatatlan a vászon. Indulás. A 103-as buszon szemet gyönyörködtető duci lány állt mellettem, hatalmas, saját mozgást végző dudákkal. Ahogy ugratott a busz, neki kis késleltetéssel megemelkedtek a mellei, majd szépen megremegve visszazuhantak eredeti helyükre, ahol mozgolódtak még kicsit. Beindult a fantáziám. A napszemüvegen keresztül senki nem láthatta, miken legeltetem a szemeimet, úgyhogy biztonságban éreztem magamat. Az élet apró örömei - gondoltam. Az agyam viszont összeköttetésben van a nemi szervemmel, ami ilyenkor önállósítja magát, pontosabban önmagát állósítja.
Itt jött a ciki.
Mivel elég sokan voltunk a buszon az előttem álló nénit megböktem a fenekénél a szerszámommal, mire az hátrafordult, és megtekintette, mit csinálok. Hát, nem hazudok, ha azt állítom, hogy tökéletesen látható volt a legapróbb részlet is a férfiasságomból. A nap átsütötte a vászont, és MINDEN láthatóvá vált! A mozdulatát szemével követte az előbb említett "lelkes" lány is.
Most szarráég a fejem - ötlött fel bennem.
A reakciók: semmi! Fapofával visszafordult a hölgy is, meg a csöcsös is. Vagy nem fogták fel a történetet, vagy felvették csak a pókerarcot öltöttek magukra. Mintha mosolygott volna a lány magában kicsit, de nem biztos.
Most szégyelnem kéne magamat?
Mindegy, vastag a bőr a képemen, kész.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat