Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Jude naplója


Ljudmila [186097 AL], gazdája Jude
2006-10-05 AL4

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186097
2006-10-05 AL4

Véget ért a nyár. Életem legszebbje volt minden fájdalmával, könnyével együtt. Megtanultam szeretni - igazán, feladva az örök egot. Ez életem végéig velem marad. Mindeközben elrontottam sokmindent, feladtam két barátságot, de kaptam másokat; talán így is kellett történnie. Nem bánok semmit. Igazán semmit sem. Hiányozni fog ez a nyár. A hangulatok, érzelmek, éjszakák, hajnalok. Igen, akkor is hiányozni fog, ha önbecsapás volt. Mert az volt. hittem és éltem benne. Ilyen vagyok, és nem is leszek hajlandó változtatni ezen.:)
Talán könnyebb lesz majd nélküle. Talán már nem is akarok válaszokat kapni. Csak megtartani mindazt, ami őt jelentette nekem - az emlékeket. Nem hibáztatok. Sem őt, sem magamat. Megpróbáltuk megismerni egymást, nem sikerült. Nem ért véget a világ.:)
Abban reménykedem, hogyha még nem is jelentettem oly sokat neki, nem bánta meg ő sem, nincsenek negatív érzései, ha esetleg visszagondol kettőnkre, és ami a legfontosabb: nem fog elfelejteni... Szeretném, hogy az a néhány varázsos pillanat a miénk maardjon. Senki másé. És melyeket köszönök neki.:)
De most ideje lezárnom. Keresek más értelmet szánalmas kis életemnek. Változni kell... Mivel elmenekülni, elbújni nem tudok, és nem is lehet, elmegyek pihenni. Ne zavarjatok, majd ha újra ébredek, jövök. Újra álmodom képzelet-beli világomat, az életet.
Hisz véget ért a nyár.



www.demr.freeblog.hu
www.nutshell.gportal.hu



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat