Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Jude naplója


Ljudmila [186097 AL], gazdája Jude
2007-06-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186097
2007-06-24

Úgy érzem, eljött az idő, hogy adatlapot módosítsak. (Na nem mintha oly sokan néznének meg, talán inkább magam miatt.)
Beköszöntött életembe néhány változás, s bár még a következményei előttem állnak, hamarosan újba kell belevágnom. Egyszóval: lábra kell állnom. Két diplomás fiatal lettem pár nappal ezelőtt, s ez a tény mindenféle nagyzás nélkül feladatokat, s talán felelősséget is tesz a vállamra. De erről felesleges írnom még, hiszen friss az élmény, és amúgyse érdekel ez senkit. :)
Gondolkoztam, milyen is legyen az adatlapom. Sokan egyediséget szeretnének látni, valami kiugró különlegeset, hogy aztaaa ez aztán valaki. És én mit szeretnék? Semmit. Mert bármily közhelyes, itt lehet, hogy bólogatsz olvasás közben, de megismerni nem fogsz. Nem is akarom. Nem is cél. Cseten talán összeakadunk, és akkor vagy jó vagy nem.
Megismertem itt egy olyan embert, aki életem egyik legfontosabb momentuma volt/van/lesz. Szeretném, ha tudná, hogy bármennyit is harcolunk, hálás vagyok annak a bárminek, amiért megismerhettem őt. Fantasztikus ember minden furcsaságával együtt. Persze, mivel ő sohasem fogja elolvasni az adatlapomat, ezt sem tudja meg. És más sem azt, hogy kiről van szó. :)
Amúgy mostanában antiszociális hajlamaim vannak, szóval nehezebben kezelhető lettem. Nekem sem jó ez így, de egyelőre ez van. Azért nem vagyok mumus. :)
Zene, zene, zene. Néptánc. Égbolt.
Érdekes ez… Mindennap másik adatlapot lehetne írni. Mindennap más a hangulatod, másképp látod magadat, az embereket, a világot, mindent. Így ezek a kitöltős dolgok furcsán vázolnak képet magunkról. Amit írsz, az nagyrészt egy pillanatnyi hangulat lenyomata. Lehet, hogy egy óra múlva már mást írnánk. Így jobb, ha naplónak nevezzük. :) „Hosszútávú” napló.
Összeszedetlen, átgondolatlan, koncepció-nélküli. Igen. Ilyen vagyok most. :)
----------------------------
Bár eddig nem igazán csináltam ilyet, most én is felsorolom, kik a legfontosabbak nekem ezen az oldalon: Aki_Nem_Vak, alter@szancso, bimbaja, Brugyesz, Édes halál, Gerda Drake, kannásbor, Kicsi pepe, Mr.Cellophane, Murder, PigiBoy, Pokoli…, Prof. kicsi rocker, Punk maca, TeveKnot.
----------------------------



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat