Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Jude naplója


Ljudmila [186097 AL], gazdája Jude
2008-05-19 AL

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186097
2008-05-19 AL

Optimalizált töltés. :)

Addig is bemásolom másik tevém adatlapját. :)
Stockholm-szindrómában szenvedek. Fogvatartóm egy torreádor. :-)
Íme egy rendkívül színes egyéniség: én. :D A színpalettát egyetlen dolog mocskolja be: lustaságom. Szánom-bánom, de sajnos ilyen vagyok. :-)
Ellentéteimben én sem igazodom ki, tőled sem várom ezt, bár valószínűleg nagyon egyszerűnek látszódom. Lehet, hogy az is vagyok? :D
Szenvedélyesen vágyódom a változások után, de szinte ugyanennyire félek is tőlük. Ragaszkodom a holt tárgyakhoz is… mondjuk három évig, aztán becsukott szemmel, kegyetlenül kidobom őket életemből.
Meglehetősen hangulatember vagyok. Antiszociális hangulatomat kedves, barátkozós időszak követi, feltéve, ha az adott helyzetben képes vagyok átlépni saját magam által állított korlátaimat.
Az én életemnek is egyik legfontosabb tartópillére a Zene. A Zene minden. :-) Gondolj csak bele: az életciklusaink egyenlők a ritmussal, ütemesen fejlődik ki szervezetünk – néha disszonánsan – de kialakul a csoda, az emberi zenemű. Elkezd a szíved dobogni, és halálodig ritmusok vezérelnek. Közben meghallod a dallamokat, piciny zajokat és végigénekled az utat. Zenei ízlésem is szerteágazó: szinte teljesen mindegy a stílus, az előadó; a lényeg, hogy legyen az adott dalban, zenében érzés, egyedi hangulat. Ezt ismerve jöhet rock, kis metál, alter, magyar és balkán népzene, és ha már ilyen őszinte vagyok veled, megsúgom: igényes popzene is belefér néha. ;-) Szeretnél dobozba rakni, hogy jobban be tudj tájolni? Hát… nem örülök neki, de akkor legyen alter-rocker… vagy ilyesmi…ehh…:D Amúgy a zene is olyan, amilyen a hangulatom. Bár kinézetem alapján általában az eminens-jókislány kategóriába sorolnak legtöbben (szemüveg… na igen…), nem mindig vagyok az. Alapvetően jó vagyok, de szeretek őrjöngeni, tombolni, zúzni – ha van kivel, hol, mire.
Szeretek élni, mégha olykor ezt tagadom is. Szuicid hajlamaim pillanatokra sincsenek. Azt hiszem, egyikőnknek sincs joga, hogy kioltson egy olyan szervezetet, aminek kifejlődéséhez évmilliók voltak szükségesek. Tudom, igencsak sarkítom, de szeretnék néha belekiáltani a világba: öngyilkos-jelöltek, hogy jöttök ti ehhez?! (Elnézést, ha valakinek a lelkébe tiportam ezzel…) Lehetnek gátlástalanul az arcodba nyomuló sz*r napok, hetek, hónapok – nehéz néha élni, ezt ki is mondhatod: éld át egészében a fájdalmat, merülj bele, ne akarj erősnek látszódni – fel kell dolgozni részleteiben, hogy aztán másképp ébredj fel egy napon. No de nem akarom osztani az észt; élj, ez a lényeg! :-)
Imádom a tekilááát, a vilmost, a vörösbort és nyáron a jéghideg csapolt sört műanyag pohárban! :-)

És pár sor az egyik legtehetségesebb magyar zenekar, a Flop egyik legjobb dalából:
"Máskor talán felébresztesz, ha úgy döntesz, hogy nem megy.
Akárhová is érkezel, üzend meg, ha jobb lett.
Túl azon már, hogy a magad képére írtál,
Súlytás fáj, oldd meg magad, ami bánt.
Ilyen időm nincs, csak egy múlt jár már.

Felejts el, csak amputálj..."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat