Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Jude naplója


Ljudmila [186097 AL], gazdája Jude
2008-11-15 al

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186097
2008-11-15 al

Vagyok-vagyok. Igenis tudom, hogy milyen vagyok. Ismerem magam. Nem rinyálok, és nem takarózom amögé, hogy jajj, hát én nem tudom. :o)
Tudom, hogy hangulatember vagyok, és olykor magamnak való. Nagyon önző tudok lenni, de ugyanennyire önfeláldozó is. Mélységeket és magasságokat járok. Szeretek táncolni, vagy órákat kuporogni a szobában. Szeretek lötyögni, de nagyokat ugrálni is.
A Zenét megbecsülöm. Apróságokat hallok meg, melyek az enyémek lesznek. Érzem őket. Ugyanakkor azt is tudom, hogy érzik ezeket mások is. :o)
Nem hiszem, hogy kiemelkedő egyéniség lennék, szeretek látens-beolvadni, de tudom, hogy nem vagyok egyszerű lélek. Nem tűröm, és nem szeretem, ha beleszólnak az életembe. Az én keresztem, hadd vigyem én. Makacs vagyok. És sokszor megyek fejjel a falnak. De csak így lehet megnézni, hogy mennyire kemény az a fal, nem?! :D
Vannak hüljeségeim, infantilis megmozdulásaim. Mert szeretem a finom ál-gyerekességet. Ugyanúgy, mint az öniróniát. Próbálom nem komolyan venni magam mindig, mert semmi értelme. :o)
Lusta is nagyon tudok lenni. :o)
Szeretem a Hugomat (Pokoli), tavaszt, a snickerst, a kinder buenot, a brióst, a tekilát, a jéghideg sört műanyag pohárban nyáron, az Alice In Chainst, a munkámat, és munkatársaimat, a kutyánkat, a gombát, a spenótot, a néptáncot, a barátaimat (azt a keveset, akik elviseltek eddig), a rocktogont, a fehér pall mallt, a szép ékszereket és öngyújtókat, a hosszú fekete hajat, a tusolást, a játszótereket, a görögdinnyét, a Golden Gate-t, a szivacsokat, és sok-sok értelmes és értelmetlen dolgot. :o)


www.nutshell.gportal.hu
www.demr.freeblog.hu



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat