Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Jude naplója


Ljudmila [186097 AL], gazdája Jude
2007-06-18 AL6

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186097
2007-06-18 AL6

Teve neve: Ljudmila / Sorszáma: [186097 AL] Írok neki levelet! Küldök neki ajándékot! Megnézem a naplóját!
Mai népszerűség: 50.00% (0 szav.) | Átlagos népszerűség: 99.06% (215 szav.)

Szakdolgozatot írok, nincs sok időm már. Utána államvizsga...:S Szorítsatok nagggyon!!! :S
***********************************
Alábbi jellemzést egy kedves ismerős írta rólam kb egy évvel ezelőtt. Tekintve, hogy azóta nem változtam túl sokat, és nincs kedvem teljesen új szöveget írni, bemásolom azt. :) (Ha netalán felismernéd, hogy te írtad, annak örülök. És feltétlenül szólj, mert kíváncsi vagyok.:D):))
"Olyan ember vagy, aki átél mindent, ami neki fontos, beleéled magad, van valamid, tehát egyéniséged és ez vezérel. Még bele tudod élni magad dolgokba, akár minden gátat átszabva, s most vagy ott, hogy 1-1 kudarc olyan mély nyomot tud hagyni benned, hogy akár magadat is emészteni tudod, de már megvan a mértékletesség benned, de hajlasz a sodrásra, és nem feltétlenül negatívan. Hangulatember is vagy valahol, vagy csak hamar véded magad erőltetett állapottal. Lényegében azt gondolod, hogy tisztában vagy az adottságaiddal és ezt el is mondod, de valahol nem így vélekedik a világ, viszont ahol gondolod, ott igen. Beütéssel élő egyén vagy, és ez ritka, mert vannak gondolatok, amik akaratlanul jönnek, értetlen okok és egyéb miatt, de ottvannak és ez megkülönböztet."
Ennyi.:)
És újra bemásolom régebbi alomról, hogy:
Megállíthatatlanul és olykor kétségbeesetten keresem a társamat. Szükségem van Rá, hogy megfogja kezemet és puszta jelenlétével segítsen kiszabadulnom a (saját magam által felállított) korlátok közül. Közben együtt róni a szürke utcákat (zöld mámorban), majd kisétálni a szigetre, az emberek szemébe nevetni a metrón, átúszni a Köröst, nutellát enni kézzel, szenvedélyesen csókolni egymást Deftones koncerten, alkoholmámorban mezítláb futkározni a hóban (aztán köhögve együtt menni a doktor bácsihoz:)), cseresznyét lopni a szomszéd néni kertjéből, eggyéolvadni a nagyvárosi nyárban, magányra vágyni a közös nyaralás után (majd rájönni, hogy mégse megy ez egymás nélkül:)), odaégetni a rántottát, fakanállal benyomni a vörösbor dugóját (majd leönteni az újonnan vett padlószőnyeget:)), nagyokat veszekedni, és utána a kibékülés jegyében (is) "könnyű textilek közt forogni" (szabadon Lovasi Bandi bácsi után:)) :D

(www.demr.freeblog.hu, www.nutshell.gportal.hu)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat