Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ewííí naplója


Pandúúúr [316568 AL], gazdája Ewííí
:'(:'(

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/316568
:'(:'(

az egész életem egy semmit nem érő izééh..szavak sincsenek rá esküszöm olyan egy balfék szerencsétlen vagyok h olyan nincs még egy...eljön barátnőm a leendő pasijával..és én én vagyok a 3. emberke nézzem végig h milyen jó nekik..deh persze aki nekem kell akit én szeretek ő holvan? sehol otthon..mert persze h semmit nem tud erről..pedig ha tudná ha tudta volna időben akkor ott lett volna és akkor most talán nem 3. lennnék ott hanem az egyetlen neki talán egyetlen mert bár nem jöttünk össze lenne rá esély...deh így 1hét múlva fogunk találkozni..ha ott nem lesz semmi akkor lassan deh biztosan feladom..nem bírom pont az a lány akiről senki soha nem gondoltam volna h hamarabb lesz barátja...tessék most neki van! mi meg csak szerencsétlenül várjuk az igazit..aki soahsem jön el.:'( annyira rettegek a szombattól..tudom hogy ott lesz és én is..és annyira félek hogy mi fog történni,egyáltalán történik-e valami,annyira bízom benne hogy fog hogy talán van arra egy icipici kis remény hogy lehet barátságon kívül más is..és végülis lenne rá okom sőt van rá okom hogy ezt higgyem..deh mivan ha ő máshogy gondolja?? nem akarok mégtöbb fájdalmat!!! eleget kaptam így is már! Soha még egyetlen naplóba,sehova nem írtam ilyen őszintén ilyet..most tessék a világ olvashatja deh nem érdekel..! Soha nem tudom elfeleljteni ahogy fogtuk egymás kezét..persze a szokásos kifogásokkal a blaa blaa "melegítem a kezed " szöveg..nem élném túl ha ez nem ott fojtatódna!:(:( lehet elhamarkodottan jelentettem ki magamban hogy "szeretem" deh mit lehet tenni? Magamnak nem hazudhatok...sajátmagam előtt nem tudok érzelmeket titkolni..pedig néha jó lenne!Sokszor elhatároztam már,hogy nem fogok ilyen dolgokat komolyan venni..deh ennél a dolognál nem sikerült most!! régebben is ez történt. pont vele..majdnem szerettem...deh ott sikerült ép ésszel gondolkodnom..! igaz,akkor nem is történtek ilyen dolgok..!! Most viszont nagyon tanácstalan vagyok..nem tudom mihez kezdjek,várjak még hogy hátha történik valami,vagy haggyam a francba az egészet,próbáljak túl lépni rajta?? nem lenne/lesz könnyű! talán úgy lenne a jó ha megvárnám a szombatot és az lenne a "döntőnap"?? az a baj velem hogy beleélem magam,elképzelem hogy hogy fog történni az egész találkozás, és amikor ott vagyok és nem úgy történik ahogy elképzeltem hanem rosszabbul akkor jön az az érzés amikor legszívesebben csak meghalnál..! vagy ha jól sül el..akkor majd szétvet az öröm..!!!
Nem tudom mi vár rám a további napokban! És nem tudom mit fogok tenni! Nem tudok kezdeményezni,nem merek..hiszen azért mégiscsak lány vagyok..ő a fiú neki kellene..meg mivan ha én kezdeményzek és akkor tudatja velem hogy "hoppá,itt valamit félreértettél!" vagy akármi,akkor megint mi lesz? lehet akkor már a barátság sem maradna,mert nem mernék a szemébe nézni..hogy saját magamat kínos helyzetbe hozva kockára tettem egy barátságot!
Remélem van valaki aki megért,és nem nevetve olvassa végig ezt a szöveget!Tényleg nem tudom miért írtam le ezt,miét pont ide..?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat