Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ewííí naplója


Pandúúúr [316568 AL], gazdája Ewííí
Talán jobb

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/316568
Talán jobb

nah hát itt vagyok ismét!

Talán picit nyugodtabban,mint tegnap. Nem tudom igazából tegnap miért voltam kiakadva annyira..lehet azért,mert féltékeny voltam a barátnőmre,hogy neki ott van az a fiú,aki szereti őt...és boldogok!
Nekem meg még mindig semmi haladás! Hát végülis,hogy lenne már haladás,ha alig találkozunk..:(
Viszont vígasztalhat az,hogy ha találkozunk,akkor együtt vagyunk,pedig lehetnénk másokkal is,deh nem,mert együtt,és nem miattam! Rájöttem,hogy nincs mitől tartanom a szombattal kapcsolatban,mert ennek a fent említett barátnőmnek mondta,hogy szeretne látni..szóval,ha találkozunk,akkor csakis jól sikerülhet! Legalábbis nagyon szeretném! Legyünk optimisták...:*)
Vagy jobban fogom szeretni a szombatot,vagy utálni! Jah mellesleg szombaton délelőtt felvételi..amit végülis ki is hagyhatnék,mivel kitünő vagyok és az első 2helyre fel is vagyok véve,nem baj...azért megírom! Végülis ha az sem sikerül,nem ér meglepetés,mostanában ugyanis nem sikerül minden!
Vagy lehet csak miattam nem sikerül,mivel alapból úgy fogok hozzá 1-2 dologhoz,hogy "úgysem megy" és akkor tényleg nem fog menni! Ezentúl igenis optimista leszek! És úgy fogok mindenhez hozzákezdeni,hogy igenis sikerülni fog! És ha akkor sem sikerül,nem érezhetem majd hibásnak magam! Mert megtettem,ami tőlem telhető volt!
Ezzel az üggyel pedig most kevesebbet fogok foglalkozni! Ha akar vmit,akkor úgyis fojtatni fogja,amit elkezdett,mert vmit elkezdett! Aminek még nincs vége,az tuti!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat