Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ewííí naplója


Pandúúúr [316568 AL], gazdája Ewííí
Nincs remény

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/316568
Nincs remény

Nincsen remény már! szerintem.
3napig a mát is beleértve,találkoztunk..olyan jó volt! deh tegnap elcsesztem..rossz kedvem volt és nem szóltam hozzá..pedig semmiről sem tehetett!
Ma pedig ő nem szólt hozzám szinte..csak egy ölelés és 2szó..deh ennyi!! Semmi több! Nem is tudom,utáljam a szombatot,vagy szeressem? ha utálnám,akkor a mai nap miatt! Ha továbbra is szeretném,akkor azért,mert azon a bizonyos 2szombati napon..ajj, bár minden olyan lenne..!
Fogalmam sincs mit tehetnék...! a tegnapban annyi jó,hogy legalább a számom elkérte,igaz nem tőlem,deh így jobb!
Már csak 2szerencsétlen van a világon: a barátnőm,és én!
Vajon azért alakult így a ma,met én tegnap úgy viselkedtem vele..? és ez neki rosszul esett és visszaadta? éreztetni akarta velem kicsit,hogy neki milyen volt tegnap?..vagy miért?????? Hibásnak érzrem magam,azt hiszem,hogy ez mind az én hiábmból alakult így..azért,mert tegnap úgy vieslkedtem! Szeretném felhívni,deh azt nem lehet,nem tudja,hogy én tudom a számát..így kicsit,kínos lenne!
Mikor lesz vége ennek? Mikor lehetek úgy boldog,ahogy más?
Bnőm megint itt van a barátjával..feltétlen előttem kell smárolniuk meg stb.,mikor bnőm nagyon jól tudja mi a helyzet,mert ő szokott vele rólam beszélni..és akkor még bíztat,hogy "majd jobb lesz..nyugodj meg" háát persze majd jobb lesz..mégis mikor?
Annyit azért megígért,hogy holnap beszél vele..!!! Csak lenne már holnap..esküszöm,ha vmi jó nem történik,akkor feladom! Nekem erre nincs így szükségem,deh az viszont nehéz lenne!
Most megint csak arra jutok,hogy annak,ami eddig kettőnk között történt,annak is ami már a múlt..vége! Ha nem lettem volna olyan morcos tegnap,akkor lehet,sőőt biztos,hogy a mai nap sem így sikerült volna!!!
Deh viszont ebben azért lehet picit ő is hibás..mindenhez 2ember kell!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat