Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ewííí naplója


Pandúúúr [316568 AL], gazdája Ewííí
:(

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/316568
:(

És NEEM vagyunk már együtt!!!!
És rohadt sokszor elgondolkodtam azon,hogy lassan 4éve ismerem..és ahogy megismerkedtünk az első nap azt mondtam,hogy nekem ez a pasi kell!
És most pfff...csalódtam benne,mert átb*szta a fejem..természetesen másik csaja van,hát legyen! Remélem,hogy azzal is ugyanígy lesz vége,kívánom,hogy legyen egy olyan barátnője,aki úgy megszivatja,hogy elmegy a kedve mindentől...!
Bár az sincs kizárva,hogy én leszek az,csak nem mnt barátnő,hanem mint egy jóakaró..


Most megint visszaolvastam az összes beírást...és végig mindig róla írtam,hogy mennyire szeretem...meg blaa blaa...és már annyiszor volt miatta "rossz"kedvem,mert nem össze a dolog..
vagy annyiszor örültem már,mert éppen jó irányba haladtunk...és most ez a sok idő,ez a majdnem sőt bátran írhatom és mondhatom hogy 1év..egy szempillantásnak tűnő 1hét alatt kárba veszett.
Így a 2.szakítás után szerintem már barátok se leszünk..:(
pedig éreztem,hogy ezzel,ha együtt leszünk kockára tesszük a barátságunkat,deh mikor annyit vártam..meg szerény véleményem szerint.ő is,akkor hogyisne akartuk volna megpróbálni...megpróbáltuk.és vége..1hónap volt csak,deh az legalább szép és jó volt.
nah persze így ezt jó volt leírni...deh ugyebár én is hibás vagyok,merthogy megcsaltam,deh persze h megcsalom mikor már úgy érzem hogy mind1..ha lassan 2hete h utoljára beszéltünk..hát igen,erről a megcsalásról ő nem tud,deh nincs kizárva h visszavágásként elmondom neki. mert akárhogy nézzük,akkor is ő a hibás valamilyen szinten.
Mondjuk,ezt én már úgysem értem meg..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat