Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ewííí naplója


Pandúúúr [316568 AL], gazdája Ewííí
:@

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/316568
:@

Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Annnyira nem bír érdekelni,hogy kivel ki,mikor kavar...hát álljanak már le ezek a kis..érzéketlen izék..ha én vmit mondani akarok,akkor max 1órával azután tudom elmondani,hogy az a másik vki elmondja nekem,hogy mi a helyzet!Hát rohadtul nem érdekel..,mert nekem is van magánéletem,és vannak olyan dolgok,amiket meg szeretnék osztani másiokkal!!! Pl.: a bnőimmel,...szerencsére a legjobbal meg is tehetem,deh ezzel a másikkal..mindenképpen ő az első,én meg nagyjából a 2...."szija,képzeld,ilyen pasival..ezt csináltam!..vagy...képzeld,beszéltem vele..jajj annyira jó"
Ésss én? rám mikor figyel úgy teljesen? feltétlen el kell mondani,deh már nem tudom hogy a tudtára adni,hogy ÁLLJ MÁR LE,MERT NEM ÉRDEKEL!!!
Igaz,van amikor csak a féltékenység beszél belőlem,deh legtöbb esetben igazam van! Érdekes,hogy én vmilyen szinten tekintettel tudok lenni másokra..itt a példa,hogy olyanokat is meghallgatok,akiknek a szitujai egyáltalán nem érdekelnek,deh mivel a barátnőm meghallgatom! Bár már nem sokáig!!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat