Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Melinda naplója


AMBRÓZIA [244780 AL], gazdája Melinda
Badacsony 2009. karavántalálkozó

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244780
Badacsony 2009. karavántalálkozó

Hetek óta készülődtünk lélekben a találkozóra. A gyerekek számolták vissza mennyit is kell még aludniuk. :)
Bevallom én is nagy izgalommal vártam a találkozást. Eddig csak Ángyiskát és Geryt ismertem személyesen, s velük a neten keresztül már egész más volt beszélgetni, hiszen a névhez arcokat is tudtam kapcsolni.
Szerettem volna már pénteken leutazni, de sajnos Ottó munkája miatt ezt nem tehettük meg. Így lázasan készülődtünk a gyerekekkel: pakolás, sütés, s kissé kapkodtam is, így történt, hogy az első tepsi meggyespitébe beletettem szívemet -lelkemet, a másodikból már a sütőport sem felejtettem ki. :D
Szombat reggel fél kilenckor sikerült elindulnunk Bagról. A gyerekek ötpercenként érdeklődtek, hogy mikor érkezünk már meg. :D
Fél tizenkettőkor kanyarodtunk be Karláék házához. Gery, s Ervin jöttek ki elénk. Nagy öröm volt látni négy év után ismét Geryt. :)
Ángyiskát üdvözölni olyan volt, mintha ezer éve ismernénk egymást, s mintha csak tegnap váltunk volna el. :)
Az adatlap képei alapján sikerült azonosítanom szinte mindenkit.Örülök, hogy végre személyesen is megölelhettelek, köszönthettelek titeket: Karla, Tamás, Vroni, Zsuzsa, Maszat, Zsú, Loki, Levi, Ervin, Bence, Eni, Farkas, Becse, Blankus, Sanyi, Katka. Remélem senkit sem felejtettem ki!!!
Sajnálom, hogy Eriéket nem sikerült megismerni, de ami késik nem múlik;)
Farkas éhesen érkeztünk meg, de Lokinak köszönhetően ínycsiklandozó illatok terjengtek az udvaron.
Karla és Tamás nagy szeretettel fogadtak minket. Ezúton is köszönjük nekik ezt a szép hétvégét, s hogy megosztották velünk a házat!!!!
Az asztalon temérdek sütemény várt minket, s Ángyiska "varázserdőben szedett gombája" sem hiányzott gyerkőceim nagy örömére.
Közben Loki által készült a bográcsban a finom zöldbabos, tésztás gulyás. Azt hiszem nem pontos a megnevezésem, de nem is a név a lényeg, hanem a mennyei íze. Éhes vándorként mondhatom meleg étel még sosem esett ilyen jól! :D Köszönet érte Lokinak, Karlának és Tamásnak!
A gyerekek már megérkezésünkkor szerették volna birtokukba venni a medencét, de húztuk az időt, hidegnek ítéltem. Ebéd után azonban már nem nem volt kifogás. Addigra Bence, Levi, Ervin, Zsuzsa már birtokukba vették, így Lilikével, Bencével én is csatlakoztam. Ervin, mint "viziszörny", jól elszórakoztatta, az egyébként félős Lilikét,s Bencét.
Gery is hős módjára bemerészkedett :D:D:D
Szóval a délután nagy része dagonyával, pihenéssel, kacagással, s nagy beszélgetésekkel telt. Kora este egy csapat nekivágott a hegy meghódításának. Mi nem mertünk vállalkozni a gyerkőcökkel ekkora útra, így lesétáltunk a partra. Közben Ervinnek és Bencének mennie kellett, így a társaság sajnos megfogyatkozott.
A nap folyamán hatalmas kacagásokban volt részem, amint Becsével beszélgettem, csiklandoztam. :D
A vacsora ismét mennyeire sikeredett: grillen sütött hús, virsli, cukkini, friss salátával, kenyérrel. Nekem most is összefut a nyál a számban :P Azt hiszem egy hét alatt nem eszem annyit, amennyit ebben a két napban tömtem magamba. Valahogy a társaság meghozta az étvágyamat. ;)
Hálás köszönet még egyszer Karláéknak az éjszakai szállásért!!Maszat titkosügynököt pedig kérdezhetitek az éjszakai titkokról .D:D:D:
Lilikénk vasárnap reggel hétkor riadót fújt, így azonban volt módunk elköszönni Zuzsától, Gerytől, Ángyiskától, mielőtt nekivágtak a hosszú útnak.
Reggelire ismét finomságok vártak: vinete, márványsajtos krém kapribogyóval, körözött és el ne feljtsem Eni palacsintáját. A bőség zavarában nem is tudtam mihez nyúljak, így biztos ami biztos inkább mindent végigkóstoltam:)
Olyan jó beszélgetésekben volt részem, s talán kicsit többet sikerült megtudnom az ottlévőkről. Kissé zavarban voltam, így mindenkivel nem sikerült beszélgetnem, remélem még pótolhatom! Élvezet volt hallgatni Tamás eszmefuttatását a férfi kopaszodásról :D
Hazafelé egy kis kitérőt tettünk Tihany felé, s komppal jöttünk át a déli partra, hogy az M7-en hamarbb hazaérjünk.
Köszönjük mindenkinek ezt a szép élményt! Karlának, Tamásnak milliószor is a vendéglátást ezen a meseszép helyen!!!!!!
Remélem jövőre is lesz módunk újra itt találkozni!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat