Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

MetalTomi naplója


Ripper [9910 AL], gazdája MetalTomi
Fórum

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/9910
Fórum

"Szerintem meg pont a nagy egyenjogúság a társadalom elöregedéséért a felelős. Senki sem meri kimondani azt az igen nagy problémát, hogy a nők legalább 80%-a elfelejtette a nagy harc közepette, hogy a NŐ képes megszülni egy gyermeket még mindig. A nagy harc során a karrierépítés, a minél több diploma megszerzése , az Én megmutatom, hogy érek annyit mint egy férfi, vagy még többet, elfelejtik, elfelejtették a NŐK, hogy mit jelent valójában nőnek, anyának lenni.
Sajnos ebben a nagy harcban a társadalmi szerepek felcserélődnek. A nők egyre jobban elférfiasodnak, a férfiak pedig elnőiesednek. Ami szerintem igen nagy probléma, mert a természet valószínűleg nem véletlenül rendeződött úgy ahogy rendeződött. Csak persze mi okos emberek ezt is szeretnénk átmódosítani. A jóléti társadalom pedig igen nagyban hozzájárul az új ideológiák, az új értékrendek kialakításához. A hagyományok, a régi kultúrák eltiprásához. Szerintem már nem a soviniszta férfiakról, hanem a soviniszta nőkről kell tanulmányt írni.

A fenti sorokat 3 gyermekes elvált nőként írtam, úgyhogy a karrierem nagy építése közepette én is megfeledkeztem sok mindenről, mert a nagy egyenjogúság elvakított. Az életem adta új lehetőségben a nagymamám tanítására szeretném felhívni a figyelmet: Az okos nő nem fekszik le haraggal, még akkor sem ha neki volt igaza. Az okos nő mindig úgy irányítja a család életét, hogy a férfi, családfő tekintélyét sose csorbítja és az akaratát úgy érvényesíti, mintha az a férj (pár, élettárs) döntése lenne. Amíg a világon több neműség van, addig nem lesz egyenjogúság."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat