Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

---MEGSZŰNT--- naplója


---MEGSZŰNT--- [221501 AL], gazdája ---MEGSZŰNT---
Családom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/221501
Családom

Na mint mondtam írok egy kicsit a családomról is. Kezdem az ősökkel :)
Apa: A neve Tóth László de mindenki csak Lacinak szólítja, kicsit (sőt nagyon xD) lusta ember. Valamelyik nap is: neki állt füvet nyírni de elálmosodott és szó szerint elájult... A tűző napon anya szólt neki hogy legalább a bokorba ( xD xD) másszon be hogy ne süsse az agyát a nap :D. Amugy egy roppant kedves emberke.És szeret poénkodni. De nagyon! Apa pufók ember akárcsak én, sötét barna haj, és szem.

Anya: Na róla annyit, hogy az ő neve Tóth Lilla. És mint kitalálhatjátok Lillának hívják ő is kedves, bár apával ellentétben aki szeret társaságban lenni, anya nem annyira szereti a sok-sok embert. De persze a maga mondján ő is kedves szerető anya. Apát már nem annyira szereti, de ez már egyre több családban így van :S SAJNOS. Ő nem nagyon bírja apa "kicsit" eltúlzott poénkodásait. :S Anya normál alkatú asszony barna hajú (de szőkére festeti) és barna szemű.

Öcsém: Őt Tóth Mártonnak hívják mindenki Marcinak becézi. Idegesítő személy!!! Báár...nem tom... de a haverjaival kedves, megértő, meg segítőkész. Kisebb korábban nekem se volt vele semmi bajom de nem tom valahogy elromlott a kettőnk kapcsolata. Ő anyás tipus nem csinál meg valamit anélkül hogy meg ne beszélje anyával hogy msot ezt szabad-e vagy nem... Ő is lusta de nem annyira mint apa vagy én xD. Ő olyan jó húsban van barna hajú és szemú kölök.

Én: Igen most magamról írok pár sort, engem Tóth Rékának hívnak. Huhh.. Rékának hívnak, a barátaim inkább Totkónak. Amúgy nekem most már olyan középbarna színű a hajam és barna szemem van. Én tisztára apára ütöttem kövérkés vagyok de nagyon, és lusta mint az atom xD. Mama mindig panaszkodik hogy miylen lassú vagyok.

Mama: Ő Horák Vilmosné (Rózsa). A mama egy tipikus nagymama. Szereti az unokákat (vagyis minket) mindig dolgozik a ház körül, de a dereka miatt a kertet már nem kapálhatja de mondjuk már ki is irtották.

Plusz van még egy macskánk. Cukinak hívják ő egy foltos kiscica a testvérét ma fogják elvinni (2009.08.27 Csütörtök) Aztán ő marad egyedül pedig már kezdtem örülni hogy nem viszik el a papájék :(. Én nagyon szeretem a macsekokat :D:D:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat