Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

---MEGSZŰNT--- naplója


---MEGSZŰNT--- [221501 AL], gazdája ---MEGSZŰNT---
Hülyevagyok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/221501
Hülyevagyok

Több mint egy éve, még amikor hetedikes voltam csináltam saját magamról egy eléggé idióta telefonos videót. Csak magamnak meg a barátomnak, Máténak akivel elég jól eltudok hülyéskedni :D.
Aztán olyan hülye voltam, hogy nem töröltem ki miután megmutattam Máténak. És kitudódott, hogy van egy ilyen baromság a telómon, persze mindenki megakarta nézni. Minden azzal a rettenetes angolóra előtti szünettel kezdődött... Ugyanis annak ellenére, hogy kikapcsoltam a telefont, addig kérleltek, hogy visszakapcsoltam és megmutattam neki. Ez még nem is olyan nagy baj, röhögtek egyet stb. De amikor el kérték, hogy "Megnézik mégegyszer" akkor már kellett volna gyanakodnom, de hülye fejem ismét cserben hagyott. Szóval átküldték magulnak Bluetoothon és azóta mint egy vírus terjed telefonról, telefonra. Alig tudok olyat mondani akinek nincs meg, mert még a barátaimnak is megvan de ők csak röhögnek rajta, nem gonoszságból. Aztán azóta már 9.-es vagyok, nem változtam túl sokat de egy életre megtanultam, hogy mit lehet és mit nem lehet csinálni.
Szóval már napiszar illetve youtube sztár vagyok. Így jártam majd csak vége lesz már a dolognak, reménykedjünk benne. És ilyenkor a többi ember bele se gondol, mi lenne ha ő lenne az én helyemben. De ez már túl...nagy kérés hogy ebbe belegondoljanak.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat