Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

---MEGSZŰNT--- naplója


---MEGSZŰNT--- [221501 AL], gazdája ---MEGSZŰNT---
2010-07-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/221501
2010-07-03

Sziasztok!

Ismét eltelt egy év. Immár 14 éves vagyok és azon gondolkozom, milyen lesz, ha szeptembertől középiskolába megyek. Számítógépes 4. évfolyamos szakközépbe jelentkeztem, mert úgy is szeretem a gépeket, akkor már legalább hagy kereshessek majd vele pénzt is, de az még odébb van...
Július 3.-a van és még nem sok mindent csináltam a nyáriszünetben, hiába az emberek nem igazán seretnek velem barátkozni, amiatt a Sötét Múlt miatt...

Nos... Tulajdonképpen nem tudom, hogy miről akartam ma beszélni neked kedves naplóm, de azért megpróbálok valami kerek történetet kihozni ezekből a kusza sorokból..
Áhh... Sajnos ma sem történt velem semmi izgi dolog, amit feltehetnék eme nagyszerű virtuális naplómba, de azért ha már írni akartam leírom, hogy sikerült 3 hónap alatt 11 kilót leadnom. Lehet senkit nem érdekel, de ez nekem akkor is nagyszerű érzés, mert így már valamivel soványabb vagyok...
Van 2 macskánk. Egy fiú, Ciceró, és egy kislány, Szöszmösz ( ne röhögjetek, nem én voltam ilyen hogy ilyen nevet adjak egy macskának -.-", hanem anya...)
Hááát... Talán majd máskor több mindent fogok tudni írni, mivel alig van egy-két barátnőm azokkal sem sokat találkozok, ezért azt szeretném hogy tudjátok, egyedül a szomszéd fiúkra számíthatok, mert ők képesek engem elfogadni, olyannak amilyen vagyok.
Na de most mentem simsezni, tudom nem jó dolog, ha valaki egész nyáron szinte csak a gép előtt dekkol, de ha nincs már más lehetőségem a barátkozásra, akkor legalább ezek a kis virtuális emberkék itt vannak nekem.

Kérlek, ha Te is hasonló vagy és egyéb dolgok miatt nem barátkoznak veled szívesen, ne hagyd ki a lehetőséged, vedd észre, hogy én is olyan vagyok mint Te, és arra várok hogy IGAZI barátnőket/barátokat keressek magamnak.
Azért a netes szerelemben még mindig nem bízok, úgy hogy fiúkák, csak óvatosan... Meg szerintem a szerelem amugy sem olyan, hogy msn-en megkérdezed járunk-e 3 percnyi ismerettség után :S...
Úgyhogy inkább csak barátkoznék, lehetsz kicsi, nagy, sovány, kövér (mint én :() vagy csak egyszerűen szeretethiányban szenvedsz, esetleg csak egy jóbarát rá vágysz? Ne hagyd ki a lehetőséged, itt vagyok Én!

Szóval ha szeretnél velem baráti (szigorúan csak baráti) kapcsolatot, akkor írj egy levelet, hogy megadjam a címem, esetleg csak levelezzünk egy jót amíg siekrül bizalommal fordulni a másikhoz.

Hy!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat