Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

..... naplója


MIMIS [263698 AL], gazdája .....
=)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/263698
=)

Férfi És az Isten : F : mért teremtetted a nőőt ennyire szépnek ? I : hogy szeressed.. F : és ennyire ostobának ? I : hogy téged szeressen :):)

Csak az vigasztal, Tudom hogy nálam jobbat NEM találsz ;)

Kár, hogy tudom, milyen a boldogság. Különben most boldog lennék....

Igen, hiányzik. Ő hiányzik nem pedig az, akinek most mutatja magát. :/

Írsz nekem..:) aztán a barátnőmnek..:) azt hiszed, mi ezt nem beszéljük meg??:D gyökér..:D

Úgy bírom, amikor a szülők azt mondják hogy 1 óra múlva itthon vannak, de még 3 óra múlva sehol nincsenek. De amikor te késel 5 percet, III. Világháború lesz.

Amikor már végre sikerült elfelejtened a szörnyű múltat, azokat az embereket akik annyi fájdalmat okoztak, egyszer csak bocsánatot kér az egyik hogy annyi fájdalmat okozott. Ez a személy, ez az árny a múltból visszahúz. De nem követhetem el még egyszer azt a hibát hogy hiszek neki. Hiszen azért hagytam ott, hogy szebb jövőm legyen nélküle... Nem veheti el a múltam a jövőmet...Újra....

Annyira imádom suli után: -Ráérsz délután? -Nem mer tanulok fizikára meg törire. -Ja okks. Majd hnap. ----És látom hogy egész délután meg este fennvolt Facebookon.

Régebben minden percben a te üzenőfaladat olvasgattam, néztem miket kedvelsz.. de ma már... csak elvesztegett időnek tartom hogy 1percig is miattad szomorkodtam!

*nem az az igazi boldogság mikor nevetsz. a nevetés, pusztán a fájdalom leplezése. az az igazi boldogság, amikor ott van veled ő, és átölel, és megcsókol.. és lehet hogy nem nevetsz, nem mosolyogsz, csak ülsz, és komoly tekintettel nézel a szemébe, de hidd el.. akkor vagy igazán boldog.*:)

Megnyugtat, ha a padtársam sem készült órára. :D

Tanár: Hozd ki a házi feladatodat kisfiam! Diák: nem írtam meg. Tanár: hozd ki az ellenőrződ. Diák: ANYÁD TUDJA HOGY KÉREGETSZ? :D

Hiszed vagy sem, de ezt még elakartam mondani, hiszed vagy sem,de néha elakartam rontani,hiszed vagy sem , de lehet gyűlölve szeretni.!

Van egy nagy hibám: túl sokat gondolok rád...és van még egy: túlságosan kellesz nekem..

Ha valakit elveszítünk,Az nem a mi veszteségünk,Hanem az övé,Mert ő veszíti el azt az embert,Aki soha nem mondott volna le róla.*.*

Miért van az,hogy nem kell ha van,de megőrülsz nélküle, ha nincs... ?

Ha szeretsz, más szemmel nézel a világra; nagylelkű leszel, megbocsátó, jószívű, pedig korábban esetleg kemény és rideg voltál. Az emberek óhatatlanul is hasonlóan viszonyulnak majd hozzád, s hamarosan abban a szeretetteljes világban élsz, amit te magad teremtettél.

Ne mondj ki szót, mely nem a szívből fakad.

A szerelem, a szeretet, ezt az elejétől hiszed. És ami eddig a célod volt, azt te magadtól ellökted. Írsz neki egy sms-t névnapja alkalmából, de tőled esett a legjobban a legjobb barátjától.

Korán volt reményért hozzád menekülni: csak a fájdalomnak voltál folytatása.

Elgondolkoztál már azon, hogy vajon miért néz ki mindig az ablakon,amikor elkapja a pillantásod?Azért, hogy elrejtse az érted hullajtott könnyeket.♥

Ha most melletted lehetnék,csak nézném két szemed, ha csak egy percig is, de boldog lennék veled.♥

Már nem tudom,mit érzek, félek, hogy az lesz mint régen..♥

Amikor még az utolsó üzenete a mobilodban van...Amikor minden közös kép láttán a szemedből egy könny kicsordul...Amikor a mosolya még előtted lebeg...Amikor tudod, hogy ezt a mosolyt többé nem nézheted...Amikor eszedbe jutnak a szép pillanatok...Amikor rájösz, hogy soha többé együtt nem lesztek boldogok...Amikor észreveszed,hogy vége.Már nincs veled...Akkor jösz rá,hogy hiányzik és a világon mindennél jobban szereted.Haragszol arra, kit el kell felejtened, s rádöbbensz arra, hogy még jobban szereted.Gyötörni akarnád,de nincs hozzá erőd...Mert tudd meg: még mindig szereted őt!♥

Ahol több az érzés, több a szenvedés is...

...s már csak mosolyogva elsétáltok egymás melett,s abban a mosolyban mindketten tudjátok, hogy minde benne van!!az is,hogy régen mennyire elbasztátok,az is hogy mennyire hiányoztok egymásnak még most is,a régi szép idők is...de mégis már csak 2 "idegen" vagytok egymás melett akiknek volt még KÖZÖS MÚLTUK...!!

-három kettesem volt, és megbuktam. -azt h csináltad? -h az hat egyes volt.

Emlékszem még rá ahogyan először csókoltál, gyönyörű pillanat volt elfeledni nem tudnám. még ma is bennem él ahogy először öleltél fülembe súgtad szeretni fogsz örökkön örökké ♥♥♥

Nyugodtan legyél,ha majd érdekel a magánéleted és hogy kivel mikor hogy.....majd szólok. -.-(N)

miért?hm??miéért?miért nem tudsz szeretni?

Most már sírok a képeken amiken eddig veled nevettem,most már a polcomról levettem minden emléket amit szerettem.

Fáj a nyelvem. Adsz rá puszit?

Ne hidd, hogy szerelmedet térden állva kérem én. Bár szívem érted ég, koldulni büszke még!

Megütöm gombot a Facebook-ra!:'D

Mondd újra, hogy nem szeretsz, miközben a farmerom gombolod...

Mért van az ha annyira gyűlölsz valakit hogy már nem tudsz nélküle élni... <3 <3

Inkább egy emberrel beszélek, de azzal komolyan és őszintén, mintsem tízzel egyszerre úgy, hogy egyik se érezze, hogy vele foglalkozom.

Írj már rám f***om, hadd mondjam hogy nem érek rá :D

Visszahoz egy régi perc,megidéz egy fénykép..míg csak élnem kell,sose lesz másképp.Ugyanaz a fájdalom,ugyanaz az érzés.Az a búcsúszó,amivel elmész :(♥

Kamuztál, hazudtál arról, hogy te szeretsz, most meg rajtam nevetsz, hogy kidobtál kerek-perec, de jobb, ha tudod, hogy egy marha vagy, ha majd sz*rban leszel, az én pofám lesz bizony marha nagy!

Lehettél volna az egyetlen a számomra, de te azt választottad, hogy egy leszel a sok közül! :/ (N)

Nincs senki, aki elvehet tőlem - amíg én azt nem mondom, hogy menj.

Te és én nem vagyunk egyformák. Más világban élünk, mégis te tanítottad meg nekem, mi az igaz szerelem. Te mutattad meg, mit jelent törődni valakivel, és ettől én jobb ember lettem. Szeretném, ha ezt tudnád. Nincs bennem keserűség a történtek miatt. Ugyanakkor biztos vagyok abban, hogy ami köztünk volt, igazi volt, és örülök, hogy legalább egy kis időre együtt lehettünk. Talán egy pillanatra te is ezt érzed majd, visszamosolyogsz, és gyönyörűséggel őrzöd meg közös emlékeinket.

A legjobb barátnőm fogalma: Ha nevetek, velem nevet. Ha szomorú vagyok, ő is szomorú. Ha megőrülök, ő még jobban megőrül... Ha utálok valakit, akkor ő is utálja....

A szerelem előbb sóhaj, aztán óhaj, és végül ... ó, jajj.

Ő is akar,szüksége van rám,nem akar elveszíteni-ezt mondta...Mégis mi lett a vége?...Itt állok egyedül,teljesen összetörve....az egyetlen kérdés,melyre nem találom a választ az az,hogy miért?..

A sírás mit sem ér, ha a könnycsepp földet ér...

Még soha senki, soha ennyire.. ♥

..s örökre fogom majd a kezed!

Ölelj meg újra, ölelj meg ugyanúgy még egyszer, csak az a múltad amire velem együtt emlékszel.

Szeresssd ahogy van. Élj Vele. boldogan. Ne akarj jobbat, hisz a legjobb van Neked. Legyél Vele, mindig. Könnyek záporában, szívhőségben, mikor árad a bánat vagy mikor túlcsordul a szívedény. Bármikor, amikor csak tudsz. mindig. mindig. Sosem lesz Nála jobb. Élj meg minden pillanatot szívvel, amikor Vele vagy. Ő csak egyre vágyik.., hogy szeressd.

Az életem adnám érte...

...de a végén megköszönöd majd a sorsnak, hogy egy igazi férfit küldött most ide neked, de a hibája, hogy nem a szívével szeret...

A karjainkkal ölelünk, a srácokat megcsókoljuk, de a jó barátok azért vannak, hogy mikor a srác mást csókol, legyen aki megöleljen :)

Megszerettelek. Te átvágtál. Szenvedtem miattad, de te csak nevettél. Amikor végre megnyugodtam, újra felbukkantál. Akartalak, de te csak azt hajtogattad: "Nem lehet." Majd végül beadtad a derekad. Majd újra eldobtál. Mert kell a szabadság. Majd újra előráncigáltál. Azt állítotad, hogy nagyon nagyon szeretsz, és hogy meghalnál értem, ha kéne. Elhittem. Ha kértem valamit: "Önző vagy". Ha adtam valamit: "Én nem kértem." Ha szépen beszéltem veled, visszaéltél vele. Ha erényesebben beszéltem veled: "Elegem van, hogy bunkózol." Majd újfent kidobtál. És sok hónap együtt töltött idő után, pár nap elteltével új párod lett.Mindent megtettem érted, elviseltem, hogy játszottál velem. És tudod miért? MERT SZERETTELEK. De tudod mit mondok most? TAKARODJ A PICSÁBA! És írd fel a nevem. Mert még egy ilyen embert sosem találsz...

Lány: Mi akarsz lenni amikor felnősz? Fiú: Profi focista... Lány: Szerinted én mi legyek amikor felnövök? Fiú: A feleségem.

Egy dologra lennék kiváncsi hogy amikor rá írok elkezd verni a szíve ezerrel vagy elmegy a kedve hogy már megint rá írtam.

Baby,baby,baby..ohh..... Apa: Ki énekli ezt??? Én:Justin Bieber...biztos nem ismered....Apa: Justin?....az nem fiú név??? Én: Ezaz Fater!

Férj hazaér, párja dühösen rátámad: -Te szemétláda! Hogy kerül ez a női bugyi a kabátod zsebébe? A férj hűvösen végigméri:- A szomszéd adta ide. Tegnap nála hagytad!

Tanár: Van házid? Diák: Van, de csak a fele van kész. Tanár: És mért nem fejezted be? Diák: mert becsöngettek.

Egy idősödő nő felszáll a buszra. Egy úriember egyből felpattan, hogy átadja a helyét. Erre a hölgy: - De kérem, én előmelegített helyre nem ülök! - Akkor üljön a jegesmedve fa**ára! A hölgy megdöbbenve odamegy a sofőrhöz: - Maga halotta ezt? - Hogyne. - És nem tesz semmit? - Mégis mit csináljak? Forduljak észak felé?

Ha nem tudsz választani két ember között, kérdezd meg magadtól: kinek mondanád azt, hogy: Hiányozni fogsz... és kinek azt, hogy: Könyörgöm ne menj el!

Ha összejövök vagy kavarok valakivel, akkor ne sértődjél be, meg ne rám haragudj, ha egyszer nem voltál képes elmondani előtte, hogy szerettél volna valamit tőlem ,aztán egy apró jelet nem tudtál küldeni, hiába probáltam jelezni mennyire akarlak...

Soha ne mondd, hogy ég veled, mert ez azt jelenti, hogy elmész, többé nem találkozunk, és elfelejtesz.. mondd inkább hogy majd látjuk egymást.

Megismersz. Megszeretsz. Megszoksz. Majd elfeledsz.=/

..És ha soha többet nem hallom tőled már ezeket a szavakat, akkor is boldog leszek, mert mindörökre emlékezni fogok rájuk, hogy egyszer igenis kimondtad őket!

akarom, akarom, akarom, akarom, nagyon szeretném, tényleg kell, téényleg, nagyon nagyon szeretnéém.
megkaptam. hmmm.... : / igazából, már nem is kell annyira. : /

Én még most is megbocsájtanék,miért...........mert hülye vagyok!

Egész világon mért velem történik meg ez? Vajon mért nem mással játszottál?
Minden egyes ember jövőt tervez de te viszont csak úgy eldobtál
Szeretnék újból hinni benned de már nem megy soha sem
Romban áll az életem és ezt úgy érzem csak neked köszönhetem...

..már nem halok meg ha rám nézel ;))

Inkább beléd rugok, mint nálad labdába.

Utálsz. Én szeretlek. Én kérdezem, hogy mért utálsz. Te nem válaszolsz. Úgy érzem már észre sem veszel. Átnézel rajtam. Már nónapok óta így van. Egyszercsak hozzám szólsz és azt mondod : Szeretlek<3 Én már nem szólók semmit csak hallgatok és örömömben sírok. Te folytatod : Mindig is szerettelek, csak féltem elmondani, mert azt hittem, hogy te nem ezt érzed irántam. Erőt vettem magamon és elmondtam neked. Én még mindig sírok. A végén azt mondod : Szeretlek<3 Én azt mondom : Szeretlek<3

Két alma beszélget:
-Birs?
-Sőt..Sejetlek!

Olyan jó lenne ha este 9 után is lenne Carton Network :D

♥ Én szeretlek , te szeretsz, nem egymást. ♥

Nem szeretsz? Kb leszarom, tök nyugodtan fogok aludni. Te meg tépj egy számot, állj be a sorba és még dobok egy csókot is.;D

Az egyik pillanatba szeret a másikba már rajtad nevet



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat