Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

..... naplója


MIMIS [263698 AL], gazdája .....
:|

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/263698
:|

Minden barátság azzal a homályos érzéssel kezdődik, hogy valahol már találkoztunk. Mintha régen testvérek lettünk volna. S azért a találkozás csak viszontlátás. Amikor pedig az ember barátjától elszakad, tudja, hogy ez a távozás csak látszat. Valahol együtt marad vele úgy, ahogy együtt volt vele a találkozás előtt.

Azt hiszem, elérkezett a pont, amikor végre tudatosult bennem, hogy már nincs remény. Rájöttem, hogy az életben nem kaphatunk meg mindent, bármennyire is szeretnénk, és vannak olyan emberek, akikkel azért, nem enged a sors közös jövőt, mert nem lennének kölcsönösek az érzelmek. Lehet, ha te megkapnád, a világ legboldogabb embere lennél, viszont ő ezzel egyértelműen elveszítené azt aki őt teszi a világ legboldogabb emberévé. Tehát nem lehettek mindketten boldogok. Ha te boldog vagy, ő szomorú, és ha ő boldog, te vagy szomorú. Valahogy rájöttem, hogy nálam mindig az utóbbi érvényesül, én kapom a 'szenvedő' szerepét. De annyira mégsem vagyok szomorú. Tudom, hogy olyan lánnyal van, aki megérdemli és aki igazán boldoggá tudja tenni. Talán erre én nem lennék képes, és épp ezért nem kaphatom meg.

Ha azt akarod, hogy ne törjék össze a szívedet... csinálj úgy, mintha nem lenne.

Inkább leszek 1000 pasinak elérhetetlen álom, mint hogy újra 1 alázzon.

Ha velem is ugyanúgy érzed magad, mint nélkülem, akkor nincs miről beszélni.

Mondd, mi lett velünk? Mintha egyfolytában várnék. Vajon tényleg ennyit számíthat az a pár év? Nyári éjszakák, ott volt minden igaz barát. Semmink sem volt, csak az egész világ.

Az egyik énem azt mondja, hogy igyak. A másik azt, hogy ne. És amíg ők vitatkoznak én jól berúgok.

és most megyek eliszom a szívecskés maci és a bonbon árát!

buzinak neveztem a barátodat, erre ő megütött a retiküljével...:D

Másfél hete gondolatom másra nem képes, gyűlölöm, hogy a fájásod még ilyenkor is édes.

Azt is tudom, hogy minden eddigi életemet azzal töltöttem, hogy téged kerestelek. Nem olyat, mint te vagy, hanem téged, mert lelkeinknek találkoznia kellett.

és majd eszembe jut, hogyan hevertünk a fák alatt, miközben megtanultunk szeretni!

Az álmaid mentettek meg a reménytelenségtől. Nem tehetsz úgy, mintha nem lennének fontosak.

Mindenre emlékszem, hidd el minden pillanatra..

„Szerintem, ha Szerelmes valaki, akkor nem kell nagy szavakat mondani,
elég egy pillantás,s egy sóhaj, és akinek szól, az meghallja...”

Dsida Jenő: Itt van a szép karácsony

Itt van a szép, víg karácsony,
Élünk dión, friss kalácson:
mennyi finom csemege!
Kicsi szíved remeg-e?

"Ez lenni kici kínai karaconyi szmsz. Lenni oco, nem drága, mégis mutatni, hogy van gondolasz Rád. Kivanni Neked jo ünnepek, meg kiccaladod récire boldogsag!"

Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tűlevelű lóherét és Békés Boldog Szentestét!

Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt. Ha eljön az ünnep a könnyeket, felejtsd el! Pár óra, hidd el a világ, ünnepel! Boldog Karácsonyt!

de ha most megcsókolsz tudom, megint átversz

Bumm, reccs, mi ez a zaj? Asszem’ megjött a mennyből-angyal! A szobában keringett, verdesett a szárnya, csendben leszállott a karácsonyfára. A fa persze idén sem bírta el, a családom romokban ünnepel…

Este mikor kigyúlnak a karácsonyi fények, a gyermekkori álmok egy percre visszatérnek. Ekkor a szemekben a szeretet fénye lángol, s a gyertyafénynél még a csillag is táncol.

Egy kapcsolat fázisai :
-.-"
-.-
:)
:D
:P
:$

:o
:|
:(
:'(

Családi állapotok :
- egyedülálló
- párkapcsolatban
- I'M SEXY AND I KNOW IT :D:D

szerintem nem az a lényeg, hogy 5 millió szívet írjunk egymásnak, a lényeg ott van, amikor mellette ülsz, és a gyomrod görcsben, szíved a torkodban, a térded remeg és elönt a forróság.*-*

Nem illek a képbe,asszem ma is bebaszok,itt úgy szeret egy nő ha minél jobban leszarod

minden lánynak kell egy fiúbarát, aki eljátsza, hogy a pasija, ha szükség van rá. aki tanácsot ad, hogy ne égesse le magát még jobban, aki elmondja, hogy gyönyörű vagy, és tudod hogy neki legalább fiúszeme van.és akivel talán kölcsönösen tudjátok, hogy több ez, mint barátság, de ezen az ötleten csak nevettek..mert több mint barátság.

Még mindig mosolyog rám. Még mindig beszélünk. Még mindig szeretem. Tudom, hogy ő is tudja és én is tudom, hogy ő nem akar úgy engem, mint én őt. Amikor rámosolygok egy világ dől össze bennem, mert nem lehetek mellette, nem lehetek a szívében... csak a gondolatai halvány fényében.

Úgy gondolom, ha Rád nézek, nem csak egy Pasit látok, hanem egy világot, egy történetet, egy kalandot, egy randit, egy csókot és végül magát az életet.

Gyengéden, imádni valóan csókolt meg. Elfelejtkeztem a többiekről, a helyről, az időről, az ésszerűségről... csak azt tudtam, hogy ő szeretett, hogy akart, és én is akartam őt.

Egyszer mindketten szerettük egymást,de nem mertük elmondani egymásnak,és véget ért egy gyönyörűnek indult el sem kezdett kapcsolat ;(

Tudod van az az érzés.. a kísértés.. hogy odamennél.. megtépnéd a haját és ordítanád:
-Visíts k*rva, visíts..!!

Igen. eljön a nap, amikor majd csak nézel utánam vágyakozva, én pedig majd csak magamban kacagok : 'és ez volt az a srác, aki engem régen kidobott ... :)'

Mindig is tudtam, hogy ha majd a sírásokra emlékszem vissza, nevetni fogok.
De sosem gondoltam volna, hogy ha a nevetésekre emlékszem vissza, sírvafakadok ... ♥

tudod mivel vagyok több nálad drágám? Egy szűzhártyával. ;)

A pasik csak baszni tudnak ..
~ felbaszni.
~ átbaszni.
~ megbaszni.
~ elbaszni.
~ kibaszni.
:)

ha valaki az életedből el akar menni, hát hagyd. ha szeret, akkor úgyis visszafog jönni. - mondják ők.
én viszont aztmondom: Ha elment, akkor már vissza se jöjjön .. :)

nem kell hogy lájkolj, nem kell hogy keress, nem kell hogy várj rám, nem kell hogy szeress. ellöktél magadtól, én megértelek drága, de jól figyelj most szivi: mindennek van ára .. ;)

Ha tinédzserként szerelmes vagy, az mindenki számára nyilvánvaló, kivéve téged és a szerelmedet. :D

Ő volt az egyetlen ok, amiért fel akartam kelni reggelente.

Csak én gyorsítottam fel mindent, ő még ott tartott hogy jó barátok vagyunk.

Bevallom hogy a padlóra küldtél..de felálltam! Javaslat?! Fussál köcsög! ;)

Naiv voltam. Elhittem mindent, amit mondott. Vagy talán csak el akartam hinni, mert borzasztóan szeretem. Úgy érzem, nincs mit kezdenem magammal. Dobott engem. Számítottam rá, mert az utóbbi időben nagyon furán viselkedett. De mégis annyira fáj. Fáj, hogy így eldobott magától. Fáj, hogy hazudott nekem. De talán a legjobban az fáj, hogy azt mondta, ő soha nem bántana meg. De megtette, nem egyszer. Én szó nélkül hagytam, mert féltem. Féltem, hogy ha szólok, megharagszik, és leteszi a telefont. Azt mondta, bízhatok benne, Ő mindig mellettem lesz, és bármiben számíthatok Rá. De elment. Eldobott magától, csak sajnos elfelejtette visszaadni a szívemet. Csalódtam benne. Azt hittem, hogy legalább felhív, hogy közölje, már nem kellek neki. De nem, neki egyszerűbb volt egy SMS-t írni. A testvére már az elején megmondta, hogy ne éljem bele magam, mert koppanni fogok. De én nem hallgattam rá... és nem igaza lett? Mégiscsak a testvére, ő jobban ismeri. Egyfolytában azon gondolkodom, hogy vajon hol ronthattam el, de valahol van egy olyan érzésem, hogy nem is az én hibám. Vagy talán mégis? De akkor mit csináltam rosszul? Szeretném ezeket megkérdezni tőle, de nem lehet. Már nem. Szeretném még egyszer megölelni, megcsókolni, de lehetetlen. Soha többé nem bújhatok hozzá. Most úgy érzem, még jobban kell nekem, mint eddig, még jobban szükségem van Rá, még jobban szeretem. De nem akarom szeretni. Nem is akartam, féltem szeretni, de Ő megnyugtatott, azt mondta, nincs mitől félnem, Ő mindig mellettem lesz és vigyáz rám, meg a szívemre. Elhittem neki, és azt is elhittem, hogy szeret. Boldog voltam, teljesen megváltoztatott, Vele végre tényleg jól éreztem magam. De hazudott és én vak voltam, nem vettem észre. A legrosszabb az egészben az, hogy most is, bármelyik percben meg tudnék bocsájtani neki. De nem! El fogom, el KELL felejtenem, de nem az együtt töltött időt, azt nem, csak költözzön ki a szívemből, hogy legyen hely valaki más számára, aki tényleg megbecsül, és komolyan gondolja, hogy szeret. Egy dolgot biztosan tudok: a barátaimra mindig számíthatok, és mindenben támogatni fognak. Ahogy most a barátnőm mondaná: "Kicsit belehalok, de túlélem...

Emlékszel, még mikor alig ismertük egymást és találkozni akartál annak ellenére , hogy hosszú és rossz napunk volt? Na igen. Akkor és ott tudtam, hogy szeretni foglak. Én itt már tudtam, hogy szerelmes leszek beléd, amint felvidítottál a jelenléteddel!

Olyan voltam neked, mint egy rossz helyen tett nagy eskü. Újra és újra vissza akartam térni hozzád, pedig megannyi fájdalmat okoztál. Nem is tudom, hogyan kellene ezt elmondanom, mert egyszerűen nem találom a megfelelő szavakat. Kerestelek mindenütt, ahol csak jártam, mindenben téged szerettelek volna látni, és sokszor láttalak is. Te az én sötét életembe behatoló, könnyemből felhőt formáló örömöm voltál. A leghatalmasabb szerelemmel szerettelek. De immár nem remeg tovább a szívem. Most már csillapodik és hagyd, hagy múljon el ez is. Az idők végéig sorsom leszel te, akkor is, ha ezer másik szerelem is jön helyette.

Új esély?! Tiszta lap?! Úgyis átbaszol, te faszkalap..

csak a dátum változott.. az emberek nem. :\

Mikor nem volt még mobil, én hatkor vártalak, és jöttél, nem pedig egy SMS helyetted, hogy közbejött valami, bocsika, szeretlek.

Nem beszélek veled, hiszen ismersz: a "majd jön, ha jönnie kell" reménye nekem elég. Szeretlek.. de nem alázkodom meg elõtted. Majd hívsz, ha akarsz, csókolsz, ha akarsz, viszontszeretsz, ha akarsz. Én minden órában, minden percben hívnálak..

fiú: olyan vagy, mint a pálinka... :)
lány: igen.. lehet, hogy egyszer meghúznál, de tudod a pálinka ütni is tud ; D
:'D

Csak mert Ő ezt nem veszi észre, az még nem jelenti azt, hogy nem vagy gyönyörű. :)

A szerelem egy félreértés két hülye között ! ♥

" A szerelem először sóhaj , óhaj és végül egy üveg vodka ;D "

Annyit adott nekem, amennyit csak lehetett, örökre bennem marad, mennyire szeretett..

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a legnagyobb idióta a vidéken? Ő, mert becsapott, vagy én, mert hittem neki?

Csak próbáltam időt adni neked, hogy hiányolhass. Hogy rájöjj, szükséged van rám. Játszottam az elérhetetlent, csak hogy utánam rohanj, fogd meg a kezem, és azt mondd: tévedtem! Te vagy az a lány, akire vártam! Soha nem lett volna szabad elengedni...csak próbáltam időt adni neked, hogy hiányolhass...de sohasem tetted meg.

Nem akarom, hogy tudd milyen érzés ennyire szeretni valakit, mert őrülten fáj. Neked fogalmad sem volt arról, hogy én mit érzek, de ha volt is, valószínűleg azt hitted elmúlik. Hát nem múlt el. Miután elmentél, sokáig azt hittem belehalok, hogy nem lehetsz mellettem. Aztán teltek a hetek, a hónapok, az évek és elfogadtam. Felnőttem. Már nem az a 15 éves kislány vagyok, aki annyira ragaszkodott a szerelmedhez és aki azt hitte nem tud nélküled élni. Mert tud. Sok-sok idő telt el, és még mindig Te vagy az első gondolatom reggelente, esténként pedig az utolsó. Nincs olyan óra, hogy ne gondoljam át, mit kellett volna máshogy csinálnom, nincs olyan perc, hogy ne juss eszembe valamiről. Az életem része vagy, mint ahogyan az életem része az is, hogy ennyire hiányzol. A mai napig beleborzongok, ha az első csókunkra gondolok, még mindig érzem az illatodat és hallom a hangodat, ahogy azt mondod "szeretlek". Én is szeretlek. Örökké.

Nem vagyok ellened, nem vagyok veled.
Nem hagyom, hogy utálj, és nem hagyom, hogy szeress.
Nem kell a segítség, és nem kell a bizalom,
Én sem adok neked, így nem kell visszakapnom.
Nézz át rajtam csak, akár egy üvegen,
Ha te jössz hozzám, majd átadom a szerepem.
Nem kell a fájdalom, nem kell a szánalom.
Nem kell, hogy rám nézz és ne érezd a bánatom,
Van aki hallgat és felnéz rám nemesen,
Van aki mellém ül, hogy őszintén szeressen.
Vannak a spanok, és vannak kikre szarok,
Van a családom, hol egyenrangú vagyok.
Neked csak Senki vagyok, a nevem ennyi,
Nem akarok megfelelni, másoknak díszelegni.
Van életem, sok tervem, van célom,
Te csak szarj rám, én bevégzem a sorsom.

tudom neked barátod van,nekem meg eszem,
ha készül rólad pornó,lehet hogy megis veszem!

Most mondjam hogy kapd be?
Most mondjam hogy cseszd meg?
Nem hogy visszaszólnék én még észre sem veszlek.

Nem fogok tovább egy helyben ácsorogni. Tovább fogok lépni, veled, de ha kell nélküled. Még mindig nem fogtad fel, hogy el fogsz veszíteni?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat