Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

..... naplója


MIMIS [263698 AL], gazdája .....
Hehe :D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/263698
Hehe :D

Reggel felébredek..körbenézek..tiszta barna minden.Mondom mivan, beszartam? Aztán kiderült, hogy egy tábla csokiban fetrengtem egész éjjel.. XD

Múltkor akkorát fingtam,hogy a görény könyörgött a receptért!!:D

Van olyan az életben, hogy nem tudjuk, mi köt egy emberhez. Csak azt érezzük, jobb vele, mint nélküle.

Egyszer úgy kipróbálnám, hogy ülök az irodámban, vihar van...benyit valaki az ajtón..."Elnézést, uram!" ... én megpördülök a székemen , közben simogatom a macskámat : "Számítottam a látogatásodra" *VILLÁMCSAPÁS*

Ha nem tudsz választani két ember között, kérdezd meg magadtól: kinek mondanád azt, hogy: Hiányozni fogsz, és kinek azt, hogy: Könyörgöm ne menj el!

Amikor az exed azt mondja, hogy 'Soha nem találsz még egy olyat, mint én', arra gondolsz, hogy 'Hát remélem is..'

Néhány fiú bele tudja pisilni a nevét a hóba. Chuck Norris a betonba is.

-ti szoktatok evés előtt imádkozni?
- nem. az én anyukám jól főz. :D:D

,,Bementem a kocsmába finganom kellett , hallottam hogy bömböl a zene így eleresztettem egy jó nagyon. Abban a pillanatban mindenki rámnéz és eszembe jutott hogy az a kurva mp3 lejátszó szól a fülemben."

A magyar a cigány az orosz és a román állnak ez Eiffel torony tetején. Fogja a román ledob 1 kanalat mondja nekünk ebből sok van. Az orosz ledob 1 villát mondja nekünk ebből sok van. A Magyar ránéz a cigányra mire a cigány: MEG NE PRÓBÁLD!

Még emlékszem az első sétára, Kéz a kézben bőrig ázva. Semmivel sem törődve sétáltunk, S egymás szemét páztáztuk. Kéz a kézben, bőrig ázva, Tó mellett, hidegben sétálva,Nem gondoltunk semmi másra Csak kettőnk álmára.

Fiú tök részegen megy haza buli után, alig tud talpon maradni... Anyja: -Kisfiam, miért nem iszol annyit amennyi még jólesik? Srác: -Mert nem volt annyi pénzem...

Én pia nélkül is tudok bulizni". - Én meg buli nélkül is tudok piálni.

Eddig féltem Hókuszpóktól, de miután rájöttem, hogy kitalált személy, megnyugodtam, hogy a törpék biztonságban vannak. (:

Aki valóban szeret, az folyton bánja, hogy nem szeret eléggé. <3

Amikor pici voltam apu mindig megengedte,hogy leszürcsöljem habot a sörről :)

Dögöljetek meg! Nem gondolok rátok!
Kikre még egyszer azt mondtam barátok.
Elég volt, több könnyet nem érdemeltek,
Veletek kezdtem már az évek nevelnek.
Érzéki búcsú? Inkább fájjon az emlék!
A hazám a színpad, de tessék egy jelkép.
Nem hiányoztok, ne higgyétek, nem bánt
Csak szánom az időt, amit elcsesztem rátok, és rád?
De már mindegy?(De már mindegy?)

Egyszer ki kéne rohanni a mekiből azt ordítva hogy "minden kaja ingyen vaaaan!!"..meg kéne nézni ki rohan oda XDD

Az életben nincs igazi kárpótlás, köcsög. Ha neked egyvalaki kell, száz másikat megkaphatsz, a száz se teszi ki azt az egyet.

Iskolában a tanteremben--Tanár:hogy ülsz??!!!!!Diák:kényelmesen köszönöm:) és ön?


..olyan rossz minden nap eljátszani, hogy csak barátként tekintek rád,pedig ha tudnád mennyire szeretlek !

*..akiknek NEM a szőkeherceg fehérlovon kell.. ;)

Te valóságos vagy?
Nem, meghaltam 1800-ban. Csak úgy, mint a te szöveged.

kapcsolj ki mindent, fogjál egy papírt...írd le mit érzel csak ne használj radírt.

órán zenéket küldök át a telómra, tanár megszólal: -lányom, csak nem egy telefon van önnél? - nem, kettő.
::D

Három dolog miatt iszom: örömömben, bánatomban és csak úgy :'D

" Bagoly mondja verébnek ,hogy nyald meg a herémet ;) !!!! "

Ha arra gondolsz, kit szívből szeretsz, de ő azt mondja Neked:"nem kellesz, mehetsz"Ne emészd magad miatta, az ő baja, hisz a nagy szerelmet kihagyta, Ha nem tudta becsülni őszinte szerelmedet, Ha megtudta karcolni szerelmes szívedet, Hagyd, hadd menjen saját útjára, meglásd, vissza fog emlékezni a múltjára.Eszébe fog jutni, hogy volt egy lány, Ki őt szívből szerette, de meglásd Te találsz EZERSZER KÜLÖNBET HELYETTE.

Nemértem mibajotok SP-vel, szerintem jócsaj:D

Ő volt a szőke hercegem, de sajnos lovat nem kapott így ide érni nem tudott. *-* (:

Ha egyszer fájni fog az élet, s a szemedbe bánat könnye gyűl, ne sírj, mert a legszebb álom az, mely sosem teljesül.

Te lennél az utolsó ember a Földön, akinek a szívét össze tudnám törni.

A világon senki se tökéletes. Én meg végképp nem, de úgy szeretem őt, ahogy más nem tudná, és végülis csak ez számít.

Meglátod,hogy megbolondulsz nélkülem.

De többé már nem ugyanúgy…

El akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de ő nem így néz rám, és én ezt tudom.

El akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de ő nem így néz rám, és én ezt tudom.

Az este összeröffentem a barátnőimmel egy kis "megbeszélésre". Megígértem a férjemnek, hogy pontban éjféli 12-kor otthon leszek. De a buli túl jól sikerült, koktél, tánc, még több koktél és az idő elszaladt. Végül hajnali háromra értem haza, mondanom sem kell, hulla részegen... Épp becsuktam magam mögött az ajtót mikor a kurva kakukkos óra rákezdte: KAKUKK…KAKUKK…KAKUKK. Mivel tudtam, hogy a férjem fel fog ébredni a zajra gyorsan én is rázendítettem...és kakukkoltam…még kilencszer. "Megúsztam egy veszekedést" - gondoltam és büszkeséggel eltöltve eme zseniális ötletért, szép nyugodtan lefeküdtem a férjem mellé. Az utolsó gondolatom elalvás előtt az volt, hogy mennyire okos és fürge eszű vagyok, még a kritikus pillanatokban is feltalálom magam. Másnap mikor a férjem reggeli közben megkérdezte, hánykor értem haza, lazán válaszoltam, hogy pontosan éjféli 12-kor, ahogy megígértem! Nem szólt semmit, sőt, még kételkedni sem látszott. Na ezt megúsztam, CSODÁS!...gondoltam...mikor megszólalt: - Apropó, ki kéne cseréltetni a kakukkos órát! - Igen? Miért szerelmem? - kérdeztem remegve. Mire ő: - Hááát...az éjjel felébredtem, mikor hármat kakukkolt és a fene tudja, hogy miért vagy hogyan, de utána azt kiabálta, hogy "BASSZA MEG!"...aztán még négyet kakukkolt és miután végig hányta a folyosót, másik hármat kakukkolt, miközben majd megszakadt a röhögéstől. Utána még egy kakukk, majd botladozás közben rálépett a macskára és összetörte a telefonasztalt a nappaliban. Az utolsó kakukkot már mellettem az ágyban adta ki magából, aztán egy fingás kíséretében egyszerűen elaludt. Ennyi. Mit szólsz hozzá, drágám?

beleszerettem egy tolvajba.... hogy mit lopott el.? 8) a szívem... :D

A májat lehet pótolni...az élményeket nem.:D:D

Igen, tényleg sok szép lány van...nagyon sok. Ez tény. De olyan, aki téged igazán fog szeretni...azt egy kezemen is megtudom számolni. ;)

Melyik az az állat, amelyik 1 nap alatt 6 mázsát fogy?..hát a férfi..és miért?..reggel: kelj fel te bivaly...ebédnél: gyere zabálni te disznó..este:gyere ide nyuszikám..utána: ennyit tudsz te tetű? :D

Mit iszol ?? Hát legyen egy feles , meg egy korsó sör !! Hülye vagy , holnap már iskola ?!!! Úúú, basszus , tényleg , akkor legyen három feles , és két korsó sör !!! :D:D

SZANDIKA SMILE :- (|)

Durvaa,hogy régen szilveszterkor még azon versenyeztek az emberek,hogy ki milyen sokáig tudott fenntmaradni.. -háhá én 2-ig bírtam... -ajj én csak 1-ig.:S Ma meg máár... te hallod reggel 7-kor még az árokba feküdtem holt részegen... -én már éjfélkor a detox-ba voltam.. ;D -.-

23:59 perc a himnusz elött... -Apa ,apa éhes vagyok. Szól a gyerek az apjának. -Joovan fiam majd jövöre! :D

Két dolgot nem szabad csinálni: a tegnap estén gondolkodni, és még egyszer annyit inni.. :D

-Mi a különbség az elgázolt kutya és az elgázolt cigány között? -.... -A kutya előtt van féknyom.

Hiányoznak azok az idők, amikor felmentem msn-re, és te egyből írtál... amikor akármeddig fent maradtam éjjel csak hogy veled beszélhessek még... amikor az én nevem volt kiirva neked... most meg már észre sem veszed, ha fent vagyok.♥:/

Nemet mondok, de igent érzek...

annyira bírom mikor reggel kómásan beülök a ruhásszekrény elé és bámulom negyed óráig, és még mindig nem vettem ki semmit :DD

Mindenki kapott egy lehetőséget, hogy azzal az emberrel legyen, akit szeret. Hallgass a szívedre, cselekedj, ne félj! 40 év múlva könnyes szemmel fogsz erre visszagondolni,miközben a kezét szorítod! :,)

Amikor ölelni fogom, amikor megcsókolom, amikor érezni fogom az illatát, amikor a tekintetünk egymásba olvad, amikor a kezünk összekulcsolódik, amikor majd minden probléma megszűnik körülöttünk, amikor majd olyan szorosan összebújunk..akkor leszek a világ legboldogabb és legszerelmesebb embere!! : )) Szeretlek!

Sokan akarnak csodálatos esküvőt, aranyos gyerekeket, tökéletes munkát, megértő barátokat és boldog életet... de én telhetetlen vagyok; én TÉGED akarlak!:)) ♥ ♥ ♥

olyan tengerszépkék szeme van. ha belenézel fény csillanik fel mégis megnyugodsz ha egyszer látod sose felejted el és beleszeretsz.

Amikor azt érzed hogy úgy odamennél hozzá beszélgetni és nevetni de .... nem teheted meg mert egyszerűen csak félsz és senki se tudja hogy te szereted őt a legjobban!!!

kiírta állapotának hogy van egy lány..többen is hozzászóltak hogy a világon nem csak egy lány van..erre ő, hogy neki csak Egy, csak Ő van.. mekkora annak az esélye hogy Rám gondolt??

Kedves Halál! Nem tudom, hogy mikor érkezel és honnan, de kérlek maradj ott a picsába ahol vagy, mert örökké ÉLNI akarok! :0

legyen máár nyáááááár:D:D...itt hallgatom a zenéket, nézem a képeket és mindenről EGYSZERŰEN MINDENRŐL az a kibaszott nyár jut az eszembe:D:D:D:D

Néha minden különösebb ok nélkül könnybe lábad a szemem mikor elsétálsz előttem.Néha úgy utánad futnék és megölelnélek és csak annyit kérnék ne menj még szükségem van rád, és te nem értenéd félre.Egy bólintással nyugtáznád az egészet és leülnénk valahova hosszasan beszélgetni.Mint ahogy azt régen tettük.Nekem ez sokat jelentene.Nem érezném folyamatosan azt, hogy elbasztam.

Vajon Ő is mindig megnézi,hogy fent vagyok-e facebook chaten?Vajon Ő is megnézi 2 percenként az adatlapomat?Vajon Ő is szeret?:S

Hé, Ámor! Vagy Cupido, vagy mi vagy te,hogy jössz te ahhoz, hogy milliókat szopass be?

Reggel az anya ébreszti a gyerekét: - Kelj fel, fiam, az iskolába kell menned! - De mama, miért kell mennem? Utálok oda járni! - Mondj két okot, miért ne kellene menned? - Először is: az összes gyerek utál. Másodszor: a tanárok még jobban utálnak. - Ezek csak kifogások, indulj már! - Mondj két okot, miért kellene mennem! - Először is: 47 éves vagy. Másodszor: te vagy az igazgató.

Átbeszélgetett éjszakák, hatalmas bulik, hogy nem emlékszel mi volt tegnap, a tudat hogy holnap nincs suli, se holnapután, se azután...:D nyár...ezért még a 40 fokos hőséget, és a szúnyogokat is örömmel vállalom, csak jöjjön már el végre.

gyűlölöm ha elmész mellettem, ha úgy tennél mint ha sose lett volna közünk egymáshoz.

reggel csörög a telefonom 5.55-kor mondom magamban úgyis csak hétkor kell elindulnom,szóval még alszok 5 percet..5 perc után megnézem mennyi az idő 6.40,és ismét elaludtam!:D

Egy nyolcadik osztályos kislány meséli a szüleinek: - Ma bejött egy nőgyógyász az iskolába és mindenkit megvizsgált.Képzeljétek, csak egyetlen lány szűz még az egész osztályban. - Biztos te vagy az aranyom, ugye? - Nem... a tanító néni az.

Hogy hogyan zuhanyzik egy férfi? 1.A férfi az ágyon ülve levetkőzik és a ruháit szerte széjjel szórja a szobában. 2.A férfi meztelenül megy a fürdőszobába és amikor útközben találkozik a feleségével, vagy a barátnőjével, kihúzza magát, megmutatja a fütykösét és üvölt, mint egy gorilla. 3.A férfi a tükör elé állva behúzza a hasát, megcsodálja és megvakarja a fütykösét, majd megszagolgatja az ujja begyét. 4.A férfi beáll a zuhany alá és mivel a kezén kívül semmit sem használ, nem készít elő semmit sem. 5.A férfi megmossa valami keze ügyébe kerülő folyadékkal a haját. 6.A férfi a kezeivel egy vicces frizurát formáz magának. 7.A férfi megcsodálja az új habos frizuráját a tükörben. 8.A férfi megmossa az arcát egy keze ügyébe eső, erre ránézésre alkalmasnak talált szilárd, vagy folyékony anyaggal. 9.A férfi megmossa férfiasságát és az azt övező területet. 10.A férfi megmossa a fenekét valamilyen szappannal és nem törődik az esetlegesen rátapadó szőrszálakkal. 11.A férfi púzik egyet, majd hangosan nevetni kezd, hogy milyen jól visszhangzik a fürdő. 12.A férfi egy pillanatra megnyugszik, de újra nevetni kezd, amikor a szag eléri az orrát. 13.A férfi belevizel a tusoló lefolyójába. 14.A férfi egy mozdulatsorral leöblíti mindenét, majd kilép a kövezetre és nem törődik azzal, hogy közben mit vizez össze. 15.A férfi gyorsan és könnyed mozdulatokkal, fütyürészve megtörülközik. 16.A férfi beáll a tükör elé, megfeszíti az izmait és megcsodálja a fütyköse méretét. 17.A férfi egy pici törülközővel a derekán visszaindul a hálószobába, de amikor útközben találkozik a feleségével, vagy a barátnőjével, lerántja magáról, büszkén megmutatja a fütykösét és üvölt hozzá, mint egy gorilla. 18.A férfi félre dobja a vizes törülközőt és két perc alatt magára rángat valami gúnyát.

Van néhány olyan ember, akikkel nem kell minden nap beszélned, akik ezredszerre is végighallgatják tőled ugyanazt a történetet.. és ha te idiótaként táncolsz, vagy addig nevetsz, amíg már sírnod kell, akkor is azt mondják: igen, ő a legjobb barátom.

Kérlek, hogy emlékezz úgy, ahogy én, barátod voltam és Te jó barát. Szebb volt a szép akkor, és több volt a fény, velünk volt boldog az egész világ.

Volt már olyan veled, hogy valakit nagyon gyűlölni akartál? Velem igen, de amint megláttam ahogy mosolyog nem bírtam nem bírni. Nem bírtam nem megkedvelni, azóta mindig azon tűnődőm, mit tudott ő? Mit csinált hogy rögtön megkedveltem? Aztán mindig rádöbbenek, hogy csak önmagát adja. :D

Normális embereknek tovább tart kimondani, hogy szeretlek. Első lépcső, mikor azt hiszed, hogy azt hiszed. Aztán eljön a pillanat, mikor azt hiszed, hogy tudod. Aztán jön az, mikor tudod, hogy tudod, de nem tudod kimondani. És akkor következik az, amikor tudod, hogy tudod és már nem bírod visszatartani.

Készíts túl sok fényképet, nevess túl sokat és szeress úgy, mintha sosem bántottak volna.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat