Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Krisztián naplója


Szőr Krisz [8641 AL], gazdája Krisztián
!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/8641
!

A fenti könyv a fantázia szüleménye semmi sem igaz belőle.
Nincs meg ez a fiú, nincs meg az író sem...
Az alábbi részlet azonban nagyon találó és igaz:

"Meg kell mondanunk, kiáltanunk kell a szomszédoknak, rokonoknak: Vége! Elegünk van! Elég volt idáig! Állj! Mostantól kezdve szabadok vagyunk! Kérjük a Mátrixot, hogy vigyen el mindenkit, aki megszegi a játékszabályokat, aki az Igazság ellen szegül, aki valamilyen formán leigáz és elnyom. Az altalajkincsek, a víz, a levegő, az élelem, az üzemanyag, a bolygó gazdagságai mindannyinkat megilletnek. Badarság, hogy teremtésének egy részét Isten csak egyetlen ember, egyetlen család kezébe adta volna.
A: Miért?
D: Elsősorban, higgyetek abban, hogy minden megváltoztatható. Másodsorban kérjétek a Mátrixtól a rabságból való felszabadítást és a szabad kormányzás jogát.
A: De mi vagyunk azok, akik a vezetőket választottuk!
D: Nem, semmiképpen sem. Ők választották magukat. Máskülönben, akik a bolygót vezetik, mindig ugyanazok. Igaz, hogy változnak, úgy értem fizikailag, név szerint, hely szerint, de ők több ezer éve ugyanazok. Egymást váltják, ide-oda sétálnak, de lényegében, mint gondolat-energia formák mindig ugyanazok.
A: A különböző okkult szervezetekre gondolsz, amelyekről azt állítják, hogy a világot vezetik?
D: Igen, azzal a módosítással, hogy azok tényleg vezetik. Az egész: a választások, a demokrácia, a szabadság, a törvények valójában egy színlelés, egy csalás. Gondolkodj, ha odatesznek, hogy kötelezően két államelnök közül kell választanod. Az egyik erőszakos, a másik meg gyilkos. Nincs más választásod. Melyiket választod?
A: Egyiket sem. Nem megyek szavazni.
D: Persze, és az egyik mindenképpen győztes lesz. Miért? Mert egyesek azt hiszik, hogy érveik vannak az egyik vagy a másik mellett!
A: Jó, de ha elmegyek, és az egyikre szavazok, a logika azt mondja, hogy a kettő közül csak az egyik fog nyerni.
D: Helyes, de megvan a lehetősége, hogy bojkottáld a választásokat. Hogy kinyisd a szádat. Ha senki nem menne el, ha nulla jelenlét lenne, akkor egyik sem győzne. Ez lenne az első lépés.

Ők egy régi fajt képviselnek. A tudásuk ősrégi és nagyon fejlett. Uralják az anyagot, ismerik az Univerzum összes aspektusát, jó asztrológusok. Befolyásolhatják az emberi elmét, az időjárást, az energiát, a lelki nyugalmat, egyszóval bármikor bármit akárhányszor megtehetnek. Felhasználták a vallásokat, hogy saját érdekükben hibás, természetellenes tanokat ültessenek be az emberekbe. Azt hitették el az emberekkel, hogy az asztrológia és a gyakorolt tudás sátánista tanok. Azt az elképzelést keltették az emberekben, hogy az álmok az ördögtől származnak, amikor az ördög, ahogy mi elképzeljük nem is létezik, és az álmok valójában az Univerzum és a Mátrix közti kapuk. A Föld összes kedvező és potenciálisan sugárzó pontjára emlékműveket vagy különleges épületeket építettek, hogy megszüntessék azokat. Semmilyen formán nem szerették volna a lakosság elbutítását megzavarni."




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat