Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Krisztián naplója


Szőr Krisz [8641 AL], gazdája Krisztián
2014-09 Késő!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/8641
2014-09 Késő!

Kedves (volt) Kolléga!


Ezúton tájékoztatom Önt, hogy a nemzeti fejlesztési miniszter visszavonta P. I., a ******i ***************i ******* ************nak vezetői megbízását.

Hát, ezt korábban kellet volna!
Nyilvánvaló volt, hogy ez az alak alkalmatlan a vezetői pozícióra, mert az ordításon, kapkodáson és kirúgáson kívül semmi máshoz nem ért(ett).
Az intézményt szakmailag lefejezte, az állomány több, mint 1/3-át, mindenfajta szociális érzék nélkül kirúgta (kb. 45 ember).
(Képes voltál az állomány 1/3-át feláldozni a saját cinikus érdekeid miatt! A másik 1/3-át meg arra kényszerítetted, hogy magától menjen el...
Hány és hány tehetséges ember állt fel magától, mert azt mondta, kösz, ezt nem kérem tovább, és jött a helyébe sok tehetségtelen, pereputtyos senki!)
De még a saját embereit sem kímélte, aljassága itt bizonyosodott be igazán! (Igen, B.I.-re gondolok. Szegény ember! Felcitáltad a "VÁROSOD"-ból, ígértél neki fűt-fát, majd ahogy volt, kirúgtad, karácsony előtt.)
De mit várunk attól a valakitől, aki a kinevezését követő állománygyűlésen az alábbiakat mondta:
- Mint tudják, és nyilván ismerik, a futballban a szabályok megszegéséért előbb sárga majd piroslap és kiállítás jár. Nos, nálam az a különbség, hogy hibázás esetén rögtön piroslap (értsd kirúgás) jár.
Kedves, nem? Jó kezdés, ugye?
Vagy:
-Törekedni fogok a dolgozói létszám optimalizására (Szép szó a kirúgásra, nem?), mert az nem fordulhat elő, hogy egy adott területen dolgozik 3 ember, és jönnek, hogy főnök, kéne munka, majd elküldenek egyet, a másik kettő jön, hogy főnök, kéne munka, majd a végén egy ember marad, aki még mindig mondja, hogy főnök, kéne munka (EZ SZÓ SZERINT ÍGY ELHANGZOTT!), és egyébként is nagy hivatal nagy gond, kis hivatal kis gond.
Hát, te jómadár, egy embert kellet volna kirúgni, TÉGED!!!!!!!!!!!!!!!
De már az elején!
Édes, hülye gyerekem, elmondom neked, te azt valósítottad meg, hogy 3 ember munkáját végzi 1! Az az egy ember ebben természetesen, kimerül, felörlődik idegileg.
Én már itt tudtam, hogy tőled semmi jót nem lehet várni!
Olyan pusztítást végeztél, hogy csak na!
Még a ballib oldal sem viselkedett így, mikor hatalmon volt!
Neked itt semmi más célod nem volt, mint, hogy megszedd magad!
Mennyit is kerestél a kb. 48 hónap alatt?
Mennyi volt a fizetésed? 1 milláról indultál, és amikor engem kirúgtál 1.5 körül jártál... (+cafetéria, +repikeret, +ingyen kocsi)
Na ez már nem rossz, igaz -e?

Úgy hallom, nem fogadtad el a felmentésedet, és az "okos, kiművelt" jog-ÁSZ-aid (V.A., S.I.) által tákolt SZMSZ-re hivatkozol, miszerint te lennél a hivatal ökörös, khm, örökös főizgatója (sic).
Muhaha! (röhögnöm kell)
Hát képzeld, nincs, így, bármilyen hihetetlen számodra, nem vagy mindenható!
Biztos qrvára ki vagy akadva, de ajánlanám a tevékenységed átgondolását, valamint az egyetemleges princípiumok ALAPOS tanulmányozását, hogy rájöjj arra, bizony nincs kifizetetlen számla!
Sok embernek ártottál érdemtelenül, és ezt most vissza kell kapnod, ha tetszik, ha nem!
És tudod, ezt nagyon szívesen elmondanám a szemedbe is!
De ez sajnos lehetetlen, mert te, egy pitiáner, gyáva (**@r)alak vagy, aki nagy mellénnyel adta át a kinevezéseket, de a felmentések átadását a főosztályvezetőre, vagy annak helyettesére (mint az én esetemben is) bízza. Nem mersz szembenézni, sunnyogsz! Ezt tanította neked az általad egekbe magasztalt Cs. doki? (Mondjuk azzal egymásra találtatok, hiszen akkora mizantrópok vagytok mind a ketten, mint ide Baktalórántháza! Jobb is, ha az is borászkodásba kezd -minő véletlen- éppen Egerben... (Ez a Duna tv Gazdakör c. műsorában volt.)
Na de most, muszáj lesz szembenézni, Pé!
De azért majd ne felejtsd el felmarkolni a nagy dohányt (munkanélküli segély)! Fizetés után jár ám! Ha nem tennéd, még csalódnék benned!

MIGIRI-MEG-MEG-MIGIRI-MIGIRI-MEGSZÍVTAD, ÚÚÚÚÚGY ÁÁÁÁM!!!!!!

Jaaaaj....
Tudod, kedves testvérem, a spirituális önképző körben, ahova járok, azt tanítják, és egyet is értek vele, hogy úgy beszélj a másik emberről, ahogy szeretnéd, hogy rólad beszéljenek, tedd azt vele, amit szeretnél, hogy veled tegyenek, mert a másik ember egy másik én, egy rész belőlem. (Egyébként ez a te könyvedben is le van írva (BIBLIA), amit nem forgathatsz túl sűrűn, pedig állítólag keresztyén vagy.)
Amikor a fenti írás kiszakadt belőlem, ismételten feltettem magamnak ezt a kérdést a bejegyzés megtétele előtt.
És csak úgy tudtam rá válaszolni, ahogy a 2012. december 6-i bejegyzésemben tettem:
-Ha majd én így viselkedek emberekkel, ahogy azt te tetted, akkor nyugodtan azt mond rám bárki, amit akar, nem fogok tiltakozni!

Mit mondhatnék neked így a végére?
Kívánok neked alapos megvilágosodást, gyötrő lelkiismeret-furdalással, de csak azért, hogy ráébredj, nagyon rossz úton jársz!

UPDATE! (2015. november 27.)

Hát nem tökéletesen rólad írták:

Szadista motivációk és szándékok

A legkönnyebben megkülönböztető jellemvonás szadista természetük. Egy pszichopata a tisztelet helyett a félelem eszközével motiválja munkatársait, és inkább megsemmisíti, minthogy kijavítsa őket. Ez alapvetően különbözteti meg őket egy kemény, szigorú főnöktől vagy munkatárstól.

Sekélyesen bőbeszédűek, és állandóan elbűvölőek próbálnak lenni

A pszichopaták mesterei a látszatviselkedésnek és remek csevegők, akik mindig fel tudják dobni a párbeszédet apró kis szellemességekkel és hihetetlennek tűnő, de meggyőző történetekkel, így mindig szimpatikusnak, sőt elbűvölőnek tűnnek.

Hatalmas egójuk van

A pszichopaták úgy tekintenek magukra, mint az univerzum közepére. Olyan fontosnak képzelik magukat, hogy sokszor úgy érzik, a társadalmi szabályok felett állnak.

Beteges hazudozók

Ha egyszer elkezdenek hazudni, nem tudják abbahagyni és nem különösebben zavarja őket, ha lebuknak, mert egy újabb hazugsággal kimagyarázzák magukat.

Parazitaként gondolkodnak

Csak magukra és elérni kívánt céljaikra tudnak gondolni, a legkevésbé sem törődnek másokkal.

Számítóak és manipulatívak

Ha valami jól megy, mindig megtalálják a módját, hogy kivegyék a részüket az elismerésből, azonban ha rosszra fordulnak a dolgok, mindig találnak egy bűnbakot, akire rátolhatják a felelősséget.

Nem éreznek lelkiismeret-furdalást vagy bűntudatot

A pszichopaták nem törődnek a tetteik következményeivel, bármennyire is sértenek vele másokat, még ha a saját barátaikról vagy családtagjaikról van is szó. Ha rosszul sülnek el a dolgok, egyszerűen csak másra tolják a felelősséget, vagy kerek-perec letagadják érintettségüket.

Ja, hogy ez a leírás a munkahelyi pszichopaták-ra vonatkozik?
Bizony, te is az vagy!

Várj, van még:

Mi jellemzi a pszichopatákat, különösen a pszichopata főnököket?

Mindenekelőtt az, hogy végtelenül önzők. Semmifajta empátia sincsen bennük. Érzelmi világuk szegényes. Az embereket sakkfigurának tekintik és szívesen manipulálják őket. Alacsony az önbecsülésük szintje, de ezt magabiztossággal és nagyképűséggel igyekeznek leplezni. Szinte sohasem mondanak igazat. Sokan közülük hivatásos hazudozók.

NA, EZ VAGY TE!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat