Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

SÜN naplója


Protty [261608 AL], gazdája SÜN
2011-09-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/261608
2011-09-30

Édes Drága Prottyom! :D
Igen, tudom, hogy nagyon rég írtam, de nem mindig tudok időt szakítani rád. Sajnos mostanában eléggé elhanyagoltalak, szar a net, a facebook játékai pedig lassítják a gépet, szóval még téged se tudlak megnyitni. De most végre van időm, mert péntek van. :D
Naszóval, az előző bejegyzésben írtam a táborról, hát most röviden jellemzem az ott történteket.
K**** JÓ VÓT!!!
A szállás nem volt olyan elviselhetetlen, mint Felstaknyon, a fürdőszobában pedig legalább nem voltak szúnyogfreskók a falon, de mondjuk pókok és félig szétnyomott szöcske a mosdókagylón azér volt. Ja meg a rettenetes szúnyogtömeg!
Na azzal meggyűlt a bajom! Miközben a fiúk kint fociztak, én gyakran kiültem a fűre rajzolgatni, meg amúgy a tábor minden más területén felzabáltak minket! Mindenhol ott voltak! Mikor hazajöttem, a lábam és a karom tele volt elkapart hegekkel. Úgy ettek minket, mint Rieder a zabot.
Ja, Ríderre visszatérve.. végülis nem lett Ló-paródia :( De ettől függetlenül az uccsó este hihetetlenül jó volt!!!
A többi ház előadásai is jók voltak (főleg a Burgiéké XD(De a szomszédlányok (Annáék) megint valami szar tánccal készültek, az nem volt érdekes)), de a miénk is nagy sikert aratott! Most már végre mindenkinek volt szerepe, a Kata és a Dana is beszálltak, bár ők a szomszédban voltak, de nem volt kedvük táncolni. Ordenáré Pavi-poénok, bakik újraidézése, lézerutánzás biciklilámpával és hasonló Kenobi faszságok XD még a Marcit is bevettük egy mondat erejéig, és ő is beszállt egy poénnal. Kösz, lányok és Marci! Örök hála! :D
Az előadások végén a Hunor lehozta a hangfalait, és éjfélig nyomtuk a partizást. Megtanultam oldalra shuffle-özni!! :D
Na de hogy a suliról is meséljek, végülis nem olyan durva. A kajakozás csütörtökön uccsó két órában nem is olyan vészes, mondjuk a heti három fizika és a felpörgött kémia mínuszpont, de azért ki lehet bírni. Mondjuk ha érteném az anyagot, semmi gond nem lenne! :D De azért apa néha szokott segíteni, úgyhogy nagyjából fel tudok zárkózni.
Na, mára ennyi lenne. Remélem, azért októberben tudok még írni :D CSÖVESZ!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat