Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

SÜN naplója


Protty [261608 AL], gazdája SÜN
2012-05-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/261608
2012-05-26

Hát igen, az első bejegyzésem az új évben kicsit későre sikeredett :D de ne aggódj, mostanában kicsit több az időm, mert már csak 6 napom van a suliból. Inkább 5.
Hogy is lehetséges ez?
Jövő héten hétfőn - pünkösd, nem kell menni. Kedden - megyünk. Szerdán - kompetencia-mérés. Csütörtökön - csellóvizsga. Pénteken - megyünk.
Két hét múlva hétfő-kedd-szerda - megyünk. Csütörtök-péntek - szünet.
Utána levő hét: HOLLANDIA!!!
Kurvajólesz! Megyek a Péterhez, akkora király vagyok! Vagy nem? HÁDE! Lemaradok az utolsó hétről, talán még egy kémiadogát is megúszok... annyira jó lesz! Nagyon izgulok! Már megvannak a buszjegyek, és nem visszaválthatóak, úgyhogy tutira ott leszek! Izgulj értem!
Jövő hét csütörtökön csellóvizsga. Nagyon remélem, hogy sikerülni fog... amúgy a darab jól megy, csak tudjátok, mi a baj? ROSSZUL TARTOM A VONÓT!!! 9 éve csinálom, bazdmeg! I. Továbbképzős létemre nem tudom, hogy kell úgy tartani a vonót, hogy ne fájjon? Hát könyörgöm! Meghalok!
Az idei táborjelöltünk Orfű. Még mindig nem találtunk ki neki jó becenevet! Nagyon sürgősen találnunk kéne egyet... amúgy idén három paródia lesz együtt: Rieder, Pavi és Csiu is! Az utolsóval nagyon kell vigyáznunk, mert ő is ott lesz... Ne aggódj, bízhatsz bennem! Tökéletesen ki fogom vágni magam.
Na, még szerkesztelek, mert mennem kell próbálni! Kati néniékkel Mozartot játszunk! Nagyon belejöttem a kamarázásba, imádom!
Nacsá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat