Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

SÜN naplója


Protty [261608 AL], gazdája SÜN
2012-09-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/261608
2012-09-23

na elkezdődött a suli...
vazze :D eddig elég szar!! fizika kémia matek... már most a faszom ki van.
Viszont egy jó hír: beköszönt egy felvételi a Kisképzőbe, ami Budapest legjobb művészeti középsulija. Ott aztán éjjel-nappal rajzolhatok, és hidd el, le se szarják a közismereti tárgyakat! Annyira jó lesz elmenni!!! Már rohadtul elegem van ebből a suliból, most hogy tudom hogy elmehetek innen, minden sokkal bénábbnak és elveszettebbnek tűnik a Kisképzőhöz viszonyítva. Itt az emberek nem rajzolnak. Itt nem foglalkoznak az olyanokkal, mint én. Rohadtul nem illek ide, semmi keresnivalóm ezek között. Ezeket csak a kémia meg a fizika érdekli. Jobb is, ha elhúzok innen.
Oké, a Szofi hiányozni fog. Meg a Pálma is. Meg a Dóri is, a folyamatos Pavelka-imádatával és Csobánka-fikázásával. Na meg a Burgi, akibe már nyár óta szerelmes vagyok, de nem veszi komolyan, ha bevallom neki... na nem baj, még így is tökösebb vagyok, mint a Dóri, aki meg se bírt szólalni a Marci előtt.
Ja igen, Marci. Képzeld, egyáltalán nem hiányzik. Sőt, tökre örülök, hogy nincs itt, mert Dóri egész normális. Csak most még inkább rá van akadva Kenobira, de végülis szarok bele, mert amíg nem féltékenykedik rám meg a legjobb haveromra - akihez semmi köze, mert nem járnak -, addig semmi gáz. Csináljon amit akar.
Ja igen, Hunor. Képzeld, nem beszélek vele. Azért, mert a táborban úgy viselkedett a barátaimmal, mint egy utolsó féreg. Erre én bedühödtem, és elmondtam (szerinte mindenkinek, igazából viszont 4 EMBERNEK) az ő rövid és velős kis élettörténetét. Ő ezt persze a pofámba ordította, és besértődött. És még én kértem bocsánatot, és én éheztettem magam két napig. Egy nagy szart fogok én neki könyörögni, hogy fogadjon vissza. Visszafogadni?! ÉN vagyok az, akinek vissza kell fogadnia őt! Hogy beszélt már a barátaimmal! Hogy képzeli, hogy ilyeneket csinál, és így viselkedik azokkal, akiket szeretek A POFÁM ELŐTT!!! Azt hitte, nem látom, miket csinál meg miket mond? Ha ennyire hülyének nézett, akkor nem én vagyok az, aki kihasználta őt. És azt állítja, hogy elárultam, átbasztam, mert én voltam az egyetlen, akinek beszélt a dolgairól - holott a Ritának is elmondta, és elég naiv, ha azt hitte, hogy a drágalátos kvartettje nem tudott semmiről. Egy nagy rakás tehénfost. Ő volt az aki elárult engem. Pontosan tudta, hogy engem mennyire bánt, ha beszól a haverjaimnak. Vagy ha nem tudta, akkor egyáltalán nem ismert engem. Akkor ez nem barátság, hanem valami elvont felszínes ismerkedés volt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat