Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

SÜN naplója


Protty [261608 AL], gazdája SÜN
2016-11-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/261608
2016-11-28

na jó, ezer éve nem írtam.
hogy mik történtek? csak sorjában.
2015 nyarától decemberéig - pánikbetegség szörnyű és kínkeserves időszaka, Gergő virágzó szerelmi kapcsolata és apámhoz fűződő egyre romló viszonyom körítésében. Remek időszak, tényleg. Rettegés 0-24-ben, rohamok az iskolában és a közlekedési járműveken. Heti egyszer pszichológus, amit semmit nem segít. Lassan bekószálnak a gondolatok az antidepresszásokról, ám végül a rémületes 5 hónapig tartó kínszenvedést megszakítja egy férfi.
Áron. Tinderen ismerkedünk meg, azonnal egymásba zúgunk. Ő rávesz, hogy találkozzunk, elsőre nem tetszik, aztán lassan igazából is belezúgok, a hetedik randin hagyom, hogy megcsókoljon. Három héttel később, a születésnapomon bújok vele először ágyba. Boldogok vagyunk, és nagyon szerelmesek. Végre valaki úgy bánik velem, mint egy nővel, és komolyan érdekli, hogy vagyok. Konfliktusok a Gergővel való kapcsolatom körül, az exeire való féltékenykedés körül, akörül, hogy kevés időt szán rám, és hogy akkor se megyünk sehova. Egyre bonyolódó ellentétek, végül augusztus végén szakítunk. Azóta is beszélünk, és találkozgatunk, mert ettől függetlenül szeretjük egymást.
Az iskolában továbbra is szarul teljesítek. Tizenegyedik végére elkészülök a bőrtáskámmal és a cipőmmel. Tizenkettedikben elkezdek egy poncsót és egy szoknyát, ma veszek hozzájuk anyagot. Tizenegyedik év végén megírom az emelt angol érettségit, 81%-ra sikerül. Dícséretet kapok fizikából, humoros körülmények között.
A szüleimmel és a családommal való kapcsolat hullámzik. Tizenkettedik októberében ordibálok apámmal, elhordom mindennek, ez konfliktust szül anyámmal, és apa nője is kiborít. Elkezdek apáékkal kvízjátékozni, hogy többet legyek vele. Anya jól láthatóan haragszik érte. A lakáskérdés továbbra is nagyon érzékeny téma, anya állandóan felhozza, és apát szidja nekem. Apa anyát szidja. Péter szakít Agával februárban, azóta nőzik.
Én júliusban elmegyek Aga Erasmus programjára, ahol nagyon, de nagyon jól érzem magamat.
Utána elmegyek Pavelkához nyaralni Dóriékkal. Szofit felveszik Wales-be, és kiköltözik. Dóri és Imola ELTE, Thomasék BME, Kata és Dana Corvinus. Pálma halaszt, a SOTE-ra készül.
Elegem lesz abból, hogy meghíztam, és kondizni járok. Még nincs eredménye, mert túl könnyen feladom. De ma megyek. Elhatározom, hogy új laptopot és digitalizáló táblát veszek. Sokat rajzolok és még többet írok. Nincs kedvem a társasághoz. Kezd elegem lenni az osztályomból, alig várom, hogy végezzek. Tetszik egy srác a buszon, mindig ott szokott lenni, az egyházközségből ismerős.
Röviden ennyi.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat