Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

SÜN naplója


Protty [261608 AL], gazdája SÜN
2013-06-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/261608
2013-06-08

hát igen megint kimaradt pár hónap...
igazság szerint az egész "tavasz" kimaradt, bár szerintem ez elkésett tél volt, ugyanis április közepéig hó esett, utána két hét alatt olyan kánikula lett, hogy augusztus közepe is megirigyelhette volna. majd május vége - nagy lehűlés, esőzések, őszi idő vette kezdetét, és még mindig tart, pedig bőven június van már. állítólag egész hónapra borús időt mondanak. raj. mármint nekem igen, mert én bírom ezt az időt, csak sajnos kezdődik a szúnyog-időszak, úgyhogy megint csak a jó öreg szúnyoghálóra számíthatok... mármint, nem szó szerint XD
remélem, mindenki számára egyértelmű volt, hogy felvettek a kisképzőbe :3 távozásom nem sokat várat magára, ugyanis most szombat van, és már csak egy hét van a suliból. még egy ecdl-vizsga, és egy esetleges föcifelelés várható hétfőn, de egyébként csak lazítunk.
egyébként nem sok fontos dolog történik mostanában... kedden feltörték a facebook-omat, és "kedves" (vagyis mérhetetlenül undorító és paraszt) üzeneteket küldtek és posztoltak a nevemben, de mára lecsengett a dolog. bár félek, nem ez volt az első és utolsó alkalom, hogy megteszi az illető. a kvartett továbbra is idegesítő, folyamatosan "jaaj Sün annyira fogsz hiányozni"-mondatokat nyomatnak, de mindig hallom a beszólásokat (természetesen a hátam mögött) a bunkóságomra, és persze engem hibáztatnak a hacker által kiposztolt nyílt titkok miatt is(pl hogy a Sziszy meg a Burger... tudjátok)
majd később folytatom, lehet, hogy átléptem az 5000 karakter határt...
KYSS



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat