Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mahóka naplója


Bogaram [174279 AL], gazdája Mahóka
a "hátha" története :-)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/174279
a "hátha" története :-)

Szombat délelőtt: Mahóka és Kapec nagyszülőkhöz készül látogatóba. Tudják, egy előző üzenetben a Gery által leírt "hátha" sokat jelent, egy találkozás lehetősége benne van..., de ha már kint lesznek falun, ahol nincs jel, nem működnek a mobiltelefonok, akkor erre várhatnak még néhány hónapot..Minden második percben egy pillantás a telefonra..amíg egyszer csak megszólal (11 óra 48 perc), üzenet érkezett Gerytől :-) Találkozhatunk!!!!
12-kor Mahóka és Kapec elindulnak a nagyszülőkhöz, majd délután kettőkor elindulnak vissza (az út oda-vissza csak 60 km). 14:49 a nagyszoba ablakára a függönyt még fel kell aggatni :) ez elmaradt előző napról, Kapec későn jött haza, segítség nélkül nem ment volna.. késésben vagyunk..
15:00 Mahóka nyitja az ajtót, ami a plébánia udvarára nyílik, üvegajtó, az ablakán át már látják, Gery ott van, mosolyogva ezzel fogadja őket: Ezt a pontosságot! - ha tudná, hogy mi van mögötte, rohanás, nem is tudják Kapecék, hogy is értek oda időben?! De nagyon örülnek, hogy ott vannak!!!! Mahóka filózgatása arról, hogyan is kell/lehet üdvözölni Őt ezen az udvaron hiábavaló, Gery közvetlenül, kedvesen köszönti... talán csak a tekintetekben van valami fürkésző, de nyugodt kiváncsiság, ...ezzel
lassan megszünik Kapecékben is az addig észlelt feszültség.
Indulhatnak szerény otthonukba!
Mahókában az autóban kezd a valóság tudatosodni, amikor látja, hogy Kapec mellett ott ül a Maszat által "székely medvének" titulált Főnök, Gery. Maszatnak igazat adva megállapítja: kedves, mackós és olyan szeretettel beszél, hogy a Kapec megfogalmazása találó: Lógtunk rajta! - mármint a szavain :-)
Hazaérve egy kedves, csöndes beszélgetés vette kezdetét..az idő múlására csak Gery figyelt ritkán, mert a szertartásra el kellett érnie, Mahóka csak azt vette észre, hogy a szobában már megritkult a fény. Közben érkezett néhány üzenet, egyikben Ángyiska fia iránt érzett szeretetteljes aggodalmaskodása :)
Az elbúcsúzás/elköszönés után hazaérve Mahó és Kapec sokáig meg sem szólalt, mindketten elvoltak saját gondolataikkal, újra meg újra végiggondolták az elhangzott beszélgetés egy-egy részletét, és időnként odapillantottak arra a helyre, ahol Gery ült és mosolyogtak. Hamarosan indulni kellett vissza a nagyszülőkhöz. No, de egész úton be nem állt a szájuk, élményfeldolgozás volt folyamatban!!!
Nagyon szép, értékes délután volt!
Köszönjük, Gery, hogy itt voltál! :-)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat