Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

taughty naplója


PepePupuTeve [4381 AL], gazdája taughty
2004. november 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4381
2004. november 25.

Hello-bello! Ma egy kicsit rövidebb leszek a szokásosnál, mivel reggel korán kell kelnem, meg amúgyis álmos vagyok.

A mai napon semmi különös nem történt. 10-re mentem suliba, roppant izgalmas programozáselmélet előadásra a kb. 15 szorgalmas hallgató egyikeként. ;) Hát, elvileg vagy 120-an tanuljuk ezt ebben a félévben. Hangsúlyozom: ELVILEG! Azt hiszem, a számok magukért beszélnek. Én spec. úgy vagyok vele, ha már felvettem egy tárgyat, legalább bejárok rendesen órákra, azzal nem veszíthetek. Sőt... Lesz saját jegyzetem, amiből sokkal jobban megy a tanulás, ja és persze hangfelvételem is. :)

Ezután következett 2 óra lyuk. Ezalatt haverral megcsináltuk a délutáni angol nyelvtan órára a házit, meg elmentünk kajálni a közeli Üvegtigris büfébe. Jó a neve, mi? :) Imádom azt a filmet. Mondjuk nem tudom, mi köze van hozzá, de mindegy. Meglepődnék, ha egyszer pl. Rudolf Péter szolgálna ki. :) És hogy mit is vettem? Sajtos hamburgert, 3 deci gyömbért meg egy csokit rosszabb időkre.

Kaja után maradt még egy kis időnk az adatbázis-rendszerek megvalósítása című tantárgy észbontóan izgalmas előadásáig. Várakozás közben fel-alá járkáltunk a teremben, nézegettük a Nobel-díjasok képeit, és tanáraink között kerestük hasonmásaikat. Tök jó játék. :) Nem sokára meg is érkezett a tanár, és belevágott. Remek volt. Kár, hogy nem volt nálam fogpiszkáló. Nem ártott volna kitámasztani a szemhéjam. :) Végre valahára vége is lett. Aztán jól is esett a kis séta a friss levegőn az idegennyelvi központba. Közben megettem a csokim.

Pár percnyi várakozás után el is kezdődött az angol nyelvtan óra. Szokás szerint megint később fejezték be a teremben az előző órát, ahova mentünk. A tanár - aki mellesleg nyelvész - megint kitett magáért, ahogy szokott. Megint szóbakerült itt minden: a birka és a bárka, burok, barka, berek szavak kapcsolatán át, a Bak csillagjegyen keresztül, az indogermán alárendelő világszemléletig. Nagyon művelt ember, csodáljuk is ezért. Legalábbis én biztosan. Ja, igen. Apropó: Bak csillagjegy. Ancsa ennek szülötte, úgyhogy majd holnap délután együtt hallgatjuk meg felvételről az órának ezt a részét, és kielemezzük, mennyire igazak rá az elhangzottak. :)

Ennyi volt a suliban. Hazaértem, megvacsiztam (megebédeltem), és vártam a szerelmem MSN-en, ahogy szoktam. Aztán végre ma beszélgethettünk is, tesója odaengedte a gép mellé. De nem maradtunk fent túl sokáig, mert betegeskedik szegény Kiskígyócskám, vett be gyógyszert, és szerintem az volt az, ami el is álmosította. No, de rá is fér a pihenés az én Drágámra, meg kell gyógyulnia és kipihentnek kell lennie délutánra, ugyanis jön hozzám. :) Végre már! Azt hittem már, sosem jön el a hétvége.

Ezzel mára zárom is soraimat. Csörög a pizsama, és ahogy említettem, reggel korán kelek. Pá!

ui.: lehet, hogy mégsem lett ez rövidebb a szokásosnál... :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat