Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsófi naplója


Orwella [120898 AL], gazdája Zsófi
!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/120898
!

Örülök, hogy jó napod volt!! :) Csak azt nem értem, hogy mért kérsz bocsánatot:$ Meg mért basztad el a délutánt?:S Nem basztad el;)) Vagyis szerintem;)) Énis szeretlek!! Nagyon!!
:**************************************
___________________________________________________

"Mit ér a nap, ha nem süt melegen? Mit ér a szív, ha nincs benne szerelem? Mit ér az éj, ha nincsenek csillagok? És mit érek én, ha a Tied nem vagyok?"

" Amit nekem adtál, azt én elfogadtam, és hittem benned, pedig nem is tudtam, hogy hitem örökre megmarad. ...semmim sincs... csak Te vagy... "

"Fehér galamb szeretnék lenni, egy áldott szép percben hozzád repülni, mosolyát látni gyönyörû szemednek, s füledbe súgni, mennyire szeretlek!"

"Szeress õszintén és tiszta szívbõl, lehet, hogy könnyen sebezhetõvé válsz, de teljes életet csak így élhetsz!"

"Ha tudnád hányszor gondolok rád, s hányszor töltöm ébren az éjszakát, s hány könny szökik szememre érted, s mindez azért van, mert SZERETLEK TÉGED!"

"Szeretlek édes, szeretlek téged, szeretni foglak, amíg csak élek. Kezem remeg, szívem nehéz, SZERETLEK TÉGED ennyi az egész!"

"A csókod festi kékre az eget, a szemed színétõl zöldülnek a fák. Nélküled üres minden képkeret, és világtalan az egész világ."

"Halkan kopog az esõ az ablakon, bár lenne minden cseppje csókod ajkamon. Dörög, villámlik, háborog az ég, nem tudom meddig bírom nélküled még."

"Kell a Föld, hogy legyen élet. Kell a Nap, hogy legyen fény. Kell a Határ, hogy ne legyen végtelen. S kellesz Te, hogy boldog legyen az életem!"

"Borongós reggelen is te vagy a szerelmem. Szürke árnyak közt is te vagy az életem. Halld meg hát az énekem: SZERETLEK KEDVESEM!"

"Amikor lehunyod két szép szemed, amikor párnádra hajtod fejed, amikor gondod holnapra hagyod, amikor álmodsz én veled vagyok!"

"A szív is páros szerv, csak a párja, egy másik embernél van."

"Aki halandó csak halandót szerethet halhatatlanul!"

"A bennem lévõ tüzet te táplálod. Nálam van a tûz, az oxigén és az éghetõ anyag a többi rajtad múlik."

"Ha felnézel az égre, látsz egy fénylõ csillagot. ott vagyok és neked ragyogok."

"Csendes éjszakán elkerül az álom, gondolataimban teutánad vágyom. Álmodom felõled szerelmes meséket, minden álmom vége, hogy szeretlek téged."

"A szerelem olyan mint egy labirintus. Nagyon nehezen igazotsz ki rajta. És ha végül sikerült, elnyered méltó jutalmad."

Hmmmm...:((((



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat