Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ágicaaa naplója


szöcsikém [108023 AL], gazdája Ágicaaa
SZÜNIDŐ

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/108023
SZÜNIDŐ

Sziasztok mindenki!!!

Most sajna vége lett a sulinak!!! :( Annyira rosz hogy már nem láthatom a haverjaimat!! Főleg azt aki igen sokat jelent nekem!! Meg persze a lejgobb barátaimat akik az osztályomba jrnak vagy évfolyamtársak, mindegy sokan vannak... :) A ballagó is most volt és egy pár ember nekem nagyon szimpi volt és rossz hogy elmentek!!
Én már jövöre nyolcadikos leszek és nagyon rossz lessz elmenni a suliból!! Én most így maadam volna hetedikben min 3 évig!! most minden jó volt!! tanárok haverok!! PASIK!! :))) De mivel az időt megállítani nem lehet remélem nyolcadikba mégjobbak lesznek ezek!!!
Egész nyári szünetben lehet hogy nem láthatom mjad az Ádámot, de lehet hogy beletörödöm vhogy!! Majd mikor már nyolcadikosok leszünk, és egy picit komolyabbak akkor lehet hogy más lessz!! De én ezen a szinten akarok maradni gyerekkéntés tanulni minennap hülyén.. tanulok de hülyének adom ki magam!! Én már nagyon várom a ynolcadik évet mert akkor ujra talizhatok rég nem látott haverokkal és biztosan nagyon megfognak változni!! És lehet hogy mindenki jo irányba!! remélem külsőleg és belsőleg is!! Olyan jo lenne!! Remélem a nyári szünetem is jol fog telni mert én jol akarom érezni magamat!!! Nagyon!!! Elmegyek haverokkkal sok helyre nagyokat bulizunk, és jo lessz a hangulat!! remélem jol fog elsülni!!
Na itt abba is hagyom mert még ez nekem fog megártani!! Megyek is nyaralni, haverozni, pasizni!! Ez most a z év nyarának a lényege!!
Puszi mindenkinek!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat