Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ágicaaa naplója


szöcsikém [108023 AL], gazdája Ágicaaa
Sziasztook!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/108023
Sziasztook!!!

Ma volt egy akadály verseny... alig bírtam felkelni, ugy beütöttek nekem... nah jo cskk vicc senki nem ütött be... nehéz volt felkelni. szombaton:)
De sikerült el késnem.. a köcsög BKV egy jegyet elpazaroltam reggel!!! Nem tudom miélrt nem tudják megérteni az embert, hogy ha nem tud venni mert nincs ideje vagy esetleg pénze, ráadásul még a suliba menet is megbüntetnek.... nah rolluk ennyit. persze az ellenőr mindenhova inygen megy ami BKV!!!
Ott az akadály versenyeken nagyon hideg volt, a cipőmben a kukac ujjam is megdermedt.. már nem ficánkolt.. de miután elkezdteme gy kicsit ugrabugrázni utána már melegek voltak és nyüzsgött bennük a jo meleg piros vér,.. ami életet vitt a 10 kukacba... de tényleg.. olyanok mint egy kukac.. mégis olyanokra képessek hogy emgtartsák az egyensulyoat.. komoly.. ha nem lenne eldőlnék?? nem is toom.. aztán ott állok egymagamban tartom a táblát , schweidel józsefet, és előttem elszállíngozik egy jo hosszu pókhálo, rajta egy lakossal.. hát ki volt az, ha nem a pók. Vlee tök guszta mikor a fejed mellett szálnak el és viszi őket a szél aban a ragacsos izén..
nah most nem hiszem hogy voltak paraszt kullancsok.. ja és szunyogok seee!! nyugtom volt.. csak a hideg halál fenyegetett.. bár az Emyt jobban.. őneki még a szája is kék volt.. nem tom nem adtak volna egy meleg teát vagy valamit??? Felháborító!! és még a tombolán se sorsoltak ki!!!! meghalook.. aztán meg a buszon látok egy nyálban tocsogo kapafogu áápolatlan haju ragyás arcu csövest aki bűzlött a piaszagtol, és a bűztől, ami azt jelentette nem fürdött már egy jo ideje.. majdnem leszédültema buszrol. nem lélegeztem amig mellettem volt.. azthittem elhányom magam,... vleee egy ember ennyire hoigy fajlhta hogy ennyire nem ápolja amgát?? én ha tehetnémlemosnám magam akár a wc vízben... vagy egy patakba.. fujj .. rosszat fogok álmodni...itt a játszótéren pedig egy bolond gyerek ugy hintázott mintha meg lenne bolodulva .. egymagában hintázott röhögött és rázta magát ugy hogy majdnem leszakadt a hintaa... már a hintába se ülök bele többet.. nem gondoltam volna hogy egy hinta ilyen örömet tud okozni.. :P de lehet hogy az alapbol hülye volt... ráadásul a szeme fehérje is tul sok volt neki.. fel volt aksztva a szeme.... vlee
nah itt meg chatelekeg ylánnyal aki 10en vhány éves és már azon gondolkozik ki legyen az uj pasija.... na mondom 20. század... gyeereki... miss kispicsa volt azt tudni kell... és tőlem kérdezi... hány éves vayg? korod?? mondom én lány vook nehogy engem is felszedj máááá!! azt kiléptem.. készek ezek a mai gyerekek.. nem tudom tul sok sört ivott biztos.. lehet hogy már nem is szűz?? nah meg a fiuk a chaten bunkó állatok.. nem lehet ismerkedni... alig egyel kettővel.. nah mára ennyi majd ,még írok amikor fontos dolog lessz amit el kel mondanom nektek... ha sokan olvassák a naplom kösy
pusszantok mindenkit



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat