Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ágicaaa naplója


szöcsikém [108023 AL], gazdája Ágicaaa
Egy kutyus

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/108023
Egy kutyus

Sziasztook!!!

Ujra írok!!!
Képzeljétek el találtam egy kutyust.. vagyis nem én hanem anyum... egy kis fekete két honapos lány baba kutya.. nagyon ari!!!
Még persze nem szobatiszta, és minddenhova oda csinál, de nem sokat... Ezzzel azt szeretném mondani, hogy kérlek benneteket akinek kell egy ilyen kutyus, mert én nem tudom befogadni, mert van egy fiu kuytám, az írjon.. de csak az aki tényleg gondozza, és fel van készülve arra, hogy mivel keverék kutyus , és lehet hogy nagyra nő, nem fogja kidobni az utcára... Nagyon aranyos és barátságos!!!! Keresem gazdáját! Írjon akinek esetleg kell.. Amugy a képen ő van, a fekete kutyus, a morzsa színű pedig az én kutyum, Morzsi. :D:) Édik így együtt. :P
Most akkor más téma... A suliban igen sokat kell tanulni, igaz ezek a köcsög előkészítők, meg iskolalátogatások, én még nem is igazán tudtam eldönteni hogy hova menjek... Én szeretnék valami számteches sulit, vagy rajzos, vagy müszaki, faipari.. kb ezek.... találtam már egyet kettőt de nem tudom a nyílt napjaikat... jajh de jo volt a mai nap!!! nem kellett semmiből sem tanulnom mert ne írtunk dogát, pedig kettőből is irhattunk volnaa :) ehelyett a technika teremben ettem és vágdostam.. jo volt... egy két unalmas órát elmulasztottam. hála az égnek,.. holnap meg egy rohadt ünneplőbe kell punnyadni a csokiban... az istennek kell iylet csinálni?? csak ülni fogok és nézni.. nah de lessz jo sok kaja asszem... vagy az máskor lesz???
nem tom...:)

nah mindegy most csak ennyi jutott az eszembe!!
Puszi mindennkinek: Ágicaa



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat